Du behöver

  • 2 st formbröd längdskurna skivor vitt
  • 0.5 st mozzarellaost (ca 60 g)
  • 6 st marinerade soltorkade tomater
  • 0.5 pkt salladskyckling
  • 1 st stångsparris
  • 6 skiva parmaskinka
  • 1 st ägg
  • 0.75 dl grädde
  • 3 dl riven ost
  • 8 st cocktailtomater

Ugn:250°

Det här behövs för ca 4 port:

Gör så här

1
Lägg brödskivorna på smort eldfast fat. Skiva osten. Strimla tomaterna. Fördela ost och tomater över brödskivorna.

2
Täck med skinkskivorna. Låt sparrisen rinna av och lägg den växelvis med kycklingköttet över skinkan.

3
Rör samman ägget med grädde och den rivna osten. Bred ostmassan över kyckling och sparris.

4
Tryck ner cocktailtomaterna med jämna mellanrum. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills ostmassan har fått fin färg.