Nu fortsätter vi stötta våra superhjältar

Bayer och Seresto stödjer Svenska Service- och Signalhundsförbundets viktiga arbete med att utbilda assistanshundar. Tack vare vår kampanj kunde vi förra året sponsra Svenska Service- och Signalhundsförbundet med 150 000 kronor.

Att utbilda en assistanshund tar mer än ett år och kostar ungefär 50 000 kronor, en kostnad som ägaren själv betalar. Det betyder att vi under 2017 kunde sponsra 3 hundar till att bli färdigutbildade assistanshundar och en hjälpande tass till sina ägare. 

 

I år hoppas vi kunna hjälpa ännu fler

Kampanjen fortsätter därför även under 2018 då vi kommer sponsra Svenska Service- och Signalhundsförbundet med 15 kr för varje köpt Seresto fästinghalsband på Apotek Hjärtat.

Tack vare Serestos kampanj med Apotek Hjärtat kan hundägare, som själva är måna om att deras fyrbenta vänner inte ska utsätta sig själva eller omgivningen för fästingöverförda sjukdomar hjälpa andra hundägare som behöver extra stöd i vardagen.

 

Nu fortsätter vi stötta våra superhjältar

Mojo ska hjälpa Liam hålla koll på blodsockernivån

Ett av ekipagen från förra årets kampanj är 7-årige Liam och hans kommande diabeteshund Mojo som ska hjälpa Liam att hålla koll på sin blodsockernivå. Sjuåriga Liam fick diabetes typ 1 när han var nästan två år gammal.

Väl färdigutbildad kommer familjens labrador Mojo kunna känna av Liams blodsockernivå och larma om blodsockernivån blir för hög eller låg. Att ha Mojo i närheten kommer ge extra hjälp till Liam och hans familj, när Mojo är med kan familjen känna sig tryggare och Liam kan känna sig mer självständig. Under träningen av en assistanshund är det många olika moment som måste läras in. Förutom att lära sig larma om förändrade hälsotillstånd behöver hunden lära sig vara lugn och avslappnad i alla omgivningar eftersom att assistanshundar får vistas på platser där hundar normalt inte tillåts som till exempel butiker och biografer.

Stötta hundar som Mojo genom att köpa Seresto på Apotek Hjärtat. 

 

Seresto halsband skyddar mot fästingar, loppor och löss i 8 månader

Seresto halsband är ett långtidsverkande ­skydd som förhindrar, avvisar och dödar ­fästingar innan de biter och suger blod. Därmed minimeras risken för fästingburna sjukdomar.

Läs mer på Seresto.se

Nu fortsätter vi stötta våra superhjältar

Produktinformation

Seresto vet. för katt och hund (imidakloprid, flumetrin), halsband. För behandling och före­byggande av lopp- och fästingangrepp. Farmakologisk grupp: Medel mot ektoparasiter, insekts­dödande och repellerande medel. Receptfritt. Varningar: Låt inte små barn leka med halsbandet och stoppa det i munnen. Husdjur som använder halsbandet bör inte tillåtas att sova i samma säng som sin ägare, speciellt inte barn. Marknadsföringstillståndsinnehavare: Bayer Animal Health GmbH, D-51368 Leverkusen, Tyskland. Ombud: Bayer A/S (Danmark) Tel: 08-580 223 00. För ytter­ligare information: www.fass.se. Senaste översyn av produktinformation (SPC): 2016-07-27

Tävla med Bayer – vinn biobiljetter

Nu har du chans att vinna två stycken biobiljetter (värde 200 kr). Svara på frågan nedan så kan du bli en av totalt fem vinnare. 

Lycka till!

Scroll to Top