Nya smarta pennan mot ilningar – så funkar den

Att drabbas av ilningar i tänderna är riktigt jobbigt. För att få bukt med problemet lanseras nu en smart uppfinning som ger omedelbar lindring. Här berättar vi hur ilningspennan, med tillhörande tandborste, från serien Colgate® Sensitive Pro-Relief™ fungerar.

Tillhör du dem som titt som tätt drabbas av ilningar i tänderna? Problemet är vanligt men inte mindre jobbigt för det. För vissa är det till och med så besvärande att det begränsar vardagen.

Så fungerar det

För att få bukt med den obehagliga känslan lanseras nu ilningspennan, med tillhörande tandborste, från serien Colgate® Sensitive Pro-Relief™ – en smart uppfinning som ger omedelbar smärtlindring och som du kan använda hemma.

 

Nya smarta pennan mot ilningar – så funkar den

Något unikt

Detta är något unikt. Många andra produkter mot ilningar i tänderna lugnar främst smärtan och det kan ta flera veckor innan du märker resultat. Colgates® ilningspenna innehåller istället den kliniskt bevisade Pro-Argin-teknologin, som har en dokumenterad effekt mot just ilningar. Den tillför extra aminosyra som redan finns naturligt i ditt saliv. Detta gör att det  skapas ett kalcium-lager, som förseglar de kanaler som leder in till tändernas nerver. Resultatet blir att du lindrar smärtan.

Har du också problem med ilningar? Läs mer här!

Nya smarta pennan mot ilningar – så funkar den
Så här fungerar det. Foto: Colgate

Perfekt att ha i väskan

Ilningspennan är drygt tio centimeter lång och lätt att ta med sig. Innan du ska äta eller gå ut använder du pennan på det område där det brukar ila. På det sättet får du riktad smärtlindring. Du kan dessutom, när som helst använda pennan igen – upp till två gånger om dagen. 

Nya smarta pennan mot ilningar – så funkar den
Pennan är liten och smidig för att du ska kunna ha den med dig under dagen.

Så här använder du produkten

För bästa effekt är ett smart tips att borsta tänderna med den extra mjuka tandborsten två gånger om dagen. Använd sedan ilningspennan, när du behöver, för extra smärtlindring. Ta ut pennan och vrid på knappen för att trycka ut gel. Applicera gelen direkt på den känsliga tanden och massera försiktigt i en minut upp till två gånger om dagen utan sköljning. När du är klar kan du förvara ilningspennan inuti tandborsten.

Den dokumenterade Pro-Argin-teknologin finns även i tandkrämen Colgate® Sensitive Pro-Relief™, som är ett bra komplement till ilningspennan.

Läs mer om ilningar i tänderna här!

* Rabatten kan användas på ICA, Coop, Willys, Citygross mfl. Alla personuppgifter som överförs, behandlas enligt personuppgiftslagen och kommer endast att användas i samband med att du får rabatten.

Scroll to Top