Lindra dina ilningar: Här är tre enkla produkter som hjälper dig varje dag

Obehagligt – och i många fall onödigt. Ilningar i tänderna drabbar många, men det finns faktiskt en enkel lösning som kan lindra problemet omedelbart. Och det bästa av allt – du kan tillämpa den hemma.

Kanske stannar du hemma från den blåsiga morgonpromenaden på stranden, skippar förmiddagens kaffekopp eller dricker ljummet, istället för kallt vatten, när du är törstig?

 

Lindra dina ilningar: Här är tre enkla produkter som hjälper dig varje dag

Undviker vardagssituationer

Ilningar i tänderna drabbar många. Ofta känner du av problemet i samband med att du äter eller dricker varmt eller kallt. Men du kan också få ilningar i tänderna om du till exempel ler utomhus en blåsig dag.

En del tycker att problemet är så påfrestande att de undviker olika situationer i vardagen – allt för att slippa obehaget.

Har du problem med ilningar i tänderna? Läs mer här!

Lindra dina ilningar: Här är tre enkla produkter som hjälper dig varje dag
En del undviker varm och kall mat och dryck för att slippa känna av ilningarna. Montage: Bigstockphoto.com

Så lindrar du dina ilningar

Men du kan faktiskt själv göra något för att lindra dina ilningar – och metoden är inte särskilt invecklad. Det handlar helt enkelt om att borsta tänderna två gånger om dagen med rätt tandkräm och en tandborste med mjuka borst. Komplettera sedan genom att använda en så kallad ilningspenna, för riktad smärtlindring, när det behövs.

Lindra dina ilningar: Här är tre enkla produkter som hjälper dig varje dag
Tandkrämen och pennan med tillhörande tandborste med mjuka borst från serien Colgate® Sensitive Pro-Relief™ hjälper dig att lindra dina ilningar. Foto: Colgate

Den smarta teknologin

Alla produkterna ingår i serien Colgate® Sensitive Pro-Relief™, som är framtagen för just ilningar i tänderna. Här hittar du den effektiva tandkrämen, men också ilningspennan med tillhörande tandborste – en uppfinning som är helt ny på marknaden.

– Med små medel kan du på det här sättet själv förändra din vardag. Eftersom ilningspennan är så liten och diskret går det dessutom ta med sig den och du kan använda pennan när som helst under dagen upp till två gånger, säger tandläkare Lone Lenes, Colgate.

Det som gör serien Colgate® Sensitive Pro-Relief™ så speciell är den kliniskt bevisade Pro-Argin-teknologin. Den angriper problemet, medan de flesta andra produkterna mot ilningar istället främst lugnar smärtan.

– Det är trist att så många drabbas av ilningar i tänderna. Med Colgates produkter kan du snabbt och enkelt lindra den obehagliga känslan. Du slipper uppleva obehag och kan fokusera på annat istället, säger tandläkaren Lone Lenes.

Läs mer om ilningar här! 

* Rabatten kan användas på ICA, Coop, Willys, Citygross mfl. Alla personuppgifter som överförs, behandlas enligt personuppgiftslagen och kommer endast att användas i samband med att du får rabatten.

Scroll to Top