Anki: Om du inte hade gått bort kanske det kunde blivit vi

Känslorna vi hade för varandra var som två magneter. Men du var gift och jag hade insett att det aldrig skulle bli vi på riktigt. När du sedan hastigt gick bort hade jag ingen att dela min sorg med …

Fortfarande går jag då och då till kyrkogården. Jag kan inte låta bli att besöka dig. Du kommer alltid att leva kvar inom mig! Din fru har en ny man, dina barn har numera sina egna liv.

Vi två träffades på vår gemensamma arbetsplats och redan den allra första kontakten ledde till förälskelse. Från den dagen var det bara du och ingen annan för mig.

Du var redan gift och ingen kunde beklaga det mer än jag. Du ville inte lämna din fru och dina barn. Det gjorde du klart för mig men samtidigt lät du mig mycket klart förstå att det bara var tillsammans med mig du kunde känna dig riktigt lycklig.

Jag accepterade ditt val, vad kunde jag annat göra?

Ändå kunde du och jag inte låta bli att träffas. Vi hade någon sorts magnetisk dragningskraft till varandra.Vi kunde inte bli kvitt den åtrå vi kände för varandra.

En dag slogs allt sönder! Du omkom i en av dessa fullständigt meningslösa och onödiga olyckor som sker sekundsnabbt i trafiken. När två bilar frontalkrockar.

Mitt liv kändes svart. Jag tappade livslusten och ingen hade jag att dela min sorg med. Jag kunde inte ens gå på din begravning. Jag ville inte att någon skulle se vad jag kände och förstå att du och jag hade varit mer än arbetskamrater.

Ibland måste man bara följa sina känslor och det gjorde jag.

Och kanske att allt skulle blivit annorlunda om du fått leva.

Anki

Skicka in din berättelse!

Har du själv upplevt något i ditt liv som du vill berätta och dela med dig av till andra? Det kan vara stort som smått. Skriv och berätta med dina egna ord!
Du får gärna vara anonym, men ange namn, adress och personnummer eftersom alla införda bidrag honoreras. Vi kan behöva redigera och korta ner texten.

Adress: Läsarnas egna berättelser, Hemmets Journal, 205 07 Malmö. E-post: lasarberattelser@egmont.se

Scroll to Top