Årshoroskop för 2023: Vad väntar för ditt tecken?

Nu längtar vi efter frid och fröjd och hoppas på ett ljust nytt år. Men hur blir det egentligen med ekonomin och kärleken? Och vem har tur i spel? Vårt stora årshoroskop ger dig svar!

Heikki Vesa är Hemmets Journals och Sveriges älskade astrolog. Våra läsare har följt honom under många, många år. Här kan du läsa hans årshoroskop för 2023.

Väduren 20/3–19/4

KÄRLEK: Har du redan en trygg vän tror stjärnorna att det förhållandet fortsätter. Söker du ny kärlek kan du finna den under en resa. Du vinner framgång i kärlek genom att vara mer aktiv.

KÄRLEKSTECKEN: Årets bästa kärlekslycka kan du få tillsammans med Väduren, Lejonet, Skytten och Vattumannen.

ARBETE: Du har en härlig strävan att förkovra dig och du gör framsteg och känner arbetsglädje. Du säger sanningen och älskar den. Det är ett fint drag, men sanningen hjälper dig inte alltid.

EKONOMI OCH SPEL: Även om du har det lite knapert kommer du att klara dig. Längre fram i år kan du få en större inkomst som känns tryggare. Bästa vinstchans är med sifferspel.

LYCKOSIFFRA: 8

Oxen 20/4–20/5

KÄRLEK: Kärleken omfamnar de flesta i Oxen i år och det gäller både dig som lever i par och dig som är singel. Din kärlekslycka blommar bäst i lantlig miljö. Där blir din framtid trygg.

KÄRLEKSTECKEN: Kräftan, Jungfrun och Vattumannen är dina bästa och mest kärleksfulla stjärntecken.

ARBETE: Du har det bra på arbetet och vill du starta eget blir det lyckosamt, tror stjärnorna. Alla vill ta del av dig och ditt kunnande. Bäst framgång når du genom att tro på dig själv och dina idéer.

EKONOMI OCH SPEL: Du klarar din ekonomi på ett bra sätt. Det är tuffa tider och du planerar för ett sparsamt leverne. Ska du testa ett spel, välj det spel du
själv tror mest på.

LYCKOSIFFRA: 2

Tvillingarna 21/5–20/6

KÄRLEK: Kanske får du en ny vän vid din sida i år. Men det kan även vara så att du fördjupar dig i ett befintligt förhållande. Oavsett vilket blommar kärleken för dig.

KÄRLEKSTECKEN: Alla stjärntecken kan vara till din fördel, men stjärnorna tror att Väduren och Vattumannen passar dig bäst.

ARBETE: Det blir ett framgångsrikt år för dig och det kan skapa en del avundsjuka bland vissa. Vill du förändra i ditt arbetsliv, gör det och tro på dig själv.

EKONOMI OCH SPEL: Det är svåra ekonomiska tider, men du hör till dem som kommer att få det bättre nu. Du är smart och tänker klokt och snabbt. Om du vill testa spel, använd din lyckosiffra.

LYCKOSIFFRA: 5

Kräftan 21/6–21/7

KÄRLEK: Du får ett kärleksfullt år och bäst blir det under sensommaren och hösten. Du sprider så mycket glädje omkring dig till alla du möter. Det gör dig attraktiv.

KÄRLEKSTECKEN: Bästa kärlekslycka får du med Kräftan och Fiskarna.

ARBETE: Det kan bli tal om en arbetsförändring för dig och det kan ha med vård eller resor att göra. Du är en uppskattad kollega och en vinnare inom arbetslivet.

EKONOMI OCH SPEL: Ekonomin är nog det viktigaste för dig nu. Det kan vara kämpigt att få ihop allt, men du klarar det i alla fall. Din inkomst ser ut att öka. Stjärnorna tror inte att du är intresserad av spel just nu.

LYCKOSIFFRA: 8

Lejonet 22/7–22/8

KÄRLEK: Det kan vara på en resa som du plötsligt står öga mot öga med en kärlekslycka du inte trodde fanns. Ditt hjärta hoppar till och nu har du chans till ny eller fördjupad kärlek.

KÄRLEKSTECKEN: Stjärnorna tror att du får det som rarast med Väduren, Vattumannen och Vågen.

ARBETE: Du verkar trivas fint på ditt arbete och kan se fram emot ett framgångsrikt år. Följ dina egna tankar och intressen så blir det bra. Ibland saknar du dock tålamod.

EKONOMI OCH SPEL: Din ekonomi är stabil nu och den kommer att bli bättre. Du är snål mot dig själv men generös mot andra. Prioritera dig själv ibland. Bäst vinstchans ger spel på hästar.

LYCKOSIFFRA: 3

Jungfrun 23/8–22/9

KÄRLEK: Kärleken gör dig lyrisk och mina stjärnor tror att du kommer att gå på ett bröllop i år. Du kan möta en ny, härlig bekantskap och kanske gör du en förändring.

KÄRLEKSTECKEN: Den bästa romantiken och raraste kärleken finner du tillsammans med Oxen och Stenbocken.

ARBETE: Du kan få ett erbjudande om en ny eller bättre tjänst och det beror på att du är så omtyckt. Kanske har du tankar på att starta något eget.

EKONOMI OCH SPEL: Visst är du orolig för att pengarna ska räcka, men din ekonomi kommer att vara stabil. Även om du inte blir miljonär tror jag att du vinner en slant i sifferspel.

LYCKOSIFFRA: 6

Vågen 23/9–22/10

KÄRLEK: Du är en kär vän till många. Om du och din partner funderar på att skaffa hus på landet kan det vara rätt och vännerna söker upp er även där. Stjärnorna ser inte att du finner ny kärlek i år.

KÄRLEKSTECKEN: Bäst av alla stjärntecken är Lejonet och Tvillingarna.

ARBETE: Du är en uppskattad kollega och i år når du framgång i arbetslivet. Ditt charmiga leende får alla att känna sig välkomna och en affär går i lås.

EKONOMI OCH SPEL: Visst är det svårt med alla räkningar när man inte vet hur man ska kunna betala dem, men jag tror att du klarar det fint och att din ekonomi blir bättre fram mot sommaren. Fotbollstips ger bäst vinstchans.

LYCKOSIFFRA: 8

Skorpionen 23/10–21/11

KÄRLEK: Du kommer tydligen att finna vägen till kärlekslycka genom dina vänner. Vare sig du redan har en parter eller söker en ny är det vännerna som har de bästa idéerna, så lyssna på dem. Kärleken är din i år.

KÄRLEKSTECKEN: Bäst har du det tillsammans med Vågen och Stenbocken.

ARBETE: Du trivs bäst med att jobba hemma just nu. Men var du än befinner dig är det klokt att visa dina kollegor att du vill väl. Var tydlig med det.

EKONOMI OCH SPEL: Sparsamhet är det som gäller för dig i år. Men du är duktig på att spara och stjärnorna tror att du kommer att bygga upp ett fint kapital. Du kan prova ett sifferspel – men din vinst ligger nog i värdepapper.

LYCKOSIFFRA: 9

Här kan du läsa veckans horoskop och ditt dagshoroskop

Skytten 22/11–21/12

KÄRLEK: Kärleken frodas i ditt tecken och även om du tycker att din relation går på rutin är den trygg och rar. Uppskatta den. Söker du ny kärlek kan du finna den nära vatten, tror stjärnorna.

KÄRLEKSTECKEN: Vågen och Lejonet är de som hyllar dig på bästa och raraste sätt.

ARBETE: Kanske söker du en förändring på arbetet och du verkar sikta på en ledande position. Du kan konsten att inspirera andra till framgång.

EKONOMI OCH SPEL: Tänk dig noga för innan du gör några större investeringar nu. Bäst för dig är nog att hålla i börsen och spara. Stjärnorna ser en löneökning längre fram. Men det verkar som om du har otur i spel.

LYCKOSIFFRA: 1

Stenbocken 22/12–20/1

KÄRLEK: När du ska välja partner i kärlek är det viktigt att du lyssnar på din egen magkänsla och inte vad andra säger. När du gjort ditt val kommer familj och vänner att förstå.

KÄRLEKSTECKEN: Oxen och Kräftan är bästa val. Men Jungfrun och Skytten är också fina vänner.

ARBETE: Du är en god diplomat och vet hur du ska leda din arbetsplats till framgång. Kanske finner du glädje och spännande idéer på en resa. Det är en fin inspiraton.

EKONOMI OCH SPEL: Stjärnorna tror att du kommer att klara din ekonomi fint i år, men det är bra om du drar in på det som inte är helt nödvändigt. Spel på fotboll ger bäst vinstchans.

LYCKOSIFFRA: 8

Vattumannen 21/1–18/2

KÄRLEK: Den bästa av kärlekar får du av dina vänner och stjärnorna tror att en av dem är medial. Du tycker om att se in i framtiden, så det passar dig utmärkt. Lyssna och njut.

KÄRLEKSTECKEN: Bästa kärlekslycka får du med Lejonet och Vattumannen.

ARBETE: Du berättar om dina goda idéer för alla som vill höra på dig och skapar på så sätt ett intresse för din person. Kanske får du ett lockande erbjudande om ett nytt jobb. Du ser ut att göra succé.

EKONOMI OCH SPEL: Att spara är tydligen Vattumannens valspråk under detta år och visst är det rätt. För att kunna överleva på ett behagligt sätt är det bäst med en stabil ekonomi. En lott kan ge vinst.

LYCKOSIFFRA: 4

Fiskarna 19/2–19/3

KÄRLEK: Du är en romantisk person och detta år följer romantiken dig. Möter du en ny kärlek nu kan det vara det bästa som har hänt dig. Tro på kärleken och dig själv.

KÄRLEKSTECKEN: Fina val är Oxen, Lejonet och Stenbocken.

ARBETE: Har du redan ett arbete fortsätter det nog på ett stabilt sätt. Söker du nytt jobb tror stjärnorna att du kan lyckas inom en industri eller med barn och skola.

EKONOMI OCH SPEL: Du är ett förståndigt stjärntecken som kan konsten att balansera ekonomin så att pengarna räcker även till sparande. Du är bra på att hushålla. Bästa vinstchans för dig ger ett sifferspel.

LYCKOSIFFRA: 5

Scroll to Top