• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Döljer min make något?

  Hej Benny!

  Skulle bli jätteglad och tacksam om du kan hjälpa mig. Har en massa tankar som snurrar i mitt huvud. Har levt tillsammans med min man en hel del år. Han säger att han älskar mig och trivs med det liv vi har. Jag vill så gärna tro att det är sant. Men jag har en stark känsla, sen en längre tid, att det finns något han döljer för mig.

  Det känns mer och mer jobbigt, blir ofta ledsen. Har pratat med honom om hur jag känner och varför jag tror att han döljer något. Då blir det ofta bråk och jag får höra att jag är knäpp och har en hemsk attityd. Men det enda jag vill är att få känna att jag kan lite på hononom.

  Stark känsla

   

  Bennys svar: Din man har inget att dölja. Han är förtvivlad över att du tror det. Men vad han än säger, så påstår du att du har den starka känslan kvar. Låt din man vara ifred. Det är dig han lever med, det är dig han älskar. Det blir bråk när han inte orkar längre. Du är inte sjuk. Men du borde söka professionell hjälp för att få hjälp med dina destruktiva tankar.

  Du sliter hårt på er kärlek med dina misstankar. Risken är att du förstör allt. Ni kunde ha det så fantastiskt bra. Du kan börja med att säga till din man att du älskar honom. Öppna ditt hjärta och släpp in honom.

  Kram Benny

   

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!