• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Kommer han att bli min stora kärlek?

  Hej!

  Jag är en gift kvinna, men mitt förhållande med honom är inte bra. Det känns som om vi bara är vänner, inget annat. Har funderat på skilsmässa, vi bråkar dagligen om småsaker.

  Jag har kontakt med en man, som jag har träffat två gånger. Men han har inte riktigt de känslorna för mig, säger han. Men han vill ändå inte tappa kontakten med mig. Vi skriver var dag till varandra på messenger. Jag tycker fortfarande om honom och önskar att det ska bli vi två en dag. Det är en underbar man, ganska känd inom musikbranschen. Vill inte nämna hans namn.

  Vad kan du säga om min framtid? Kan du se om den nya mannen blir mannen i mitt liv?

   

  Bennys svar: Om man lever i en relation, varför bråkar man dagligen? Betyder det inget att man levt ett långt liv tillsammans, när man söndrar allt man har? När det till slut inte finns någonting kvar? Det är bättre att flytta isär, innan det går så långt! Då kan det fortfarande finnas respekt och vänskap kvar. Jag ser att ni kommer att separera.

  Du kommer inte att vara ensam. Det är en trevlig kärlek du träffat, han känner verkligen  något för dig. Men du jagar och han är jägare, så sluta jaga och skriv bara vänskapliga sms. Då blir han förvånad och får hbråttom att jaga efter dig och kommer in i ditt liv på sina premisser. Sköt dina kort väl, lite kvinnlig list kan behövas! Lycka till!!

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!