• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Möter jag kärleken i mitt liv?

  Hej Benny!

  Vore intressant att få veta hur det kommer att gå med kärleken för mig. Är en kvinna, 72 år år, som längtar efter att, långt om länge, få träffa kärleken i mitt liv. Finns han där ute för mig, eller är det så, att jag får leva resten av mitt liv ensam. Benny, hur blir det?

  Ser inget ljus


  Bennys svar: Du har väntat länge, men du ska veta en sak. Det finns någon för alla. Du har haft relationer tidigare i ditt liv, men du har aldrig känt att du nått fram till någon mans innersta tankar och själ. Det har alltid handlat mycket om praktiska bestyr i hemmet. Du har passat upp och gjort fint och samtidigt haft arbete utanför bostaden. Du har känt både sorg och frihet när förhållanden brustit.

  Det är din tid nu. Du kommer att träffa en man, som verkligen berör ditt hjärta. Han är längre än meddellängd och smal, bär gärna hatt. Hans ansikte är präglat av livserfarenhet och glädje. Med honom kan du prata om svåra saker men också skratta högt åt alla skämt.Han tycker om att vara ute och röra på sig, går i skogen, på teatern, deltar i kulturlivet med entusiasm, Men ni kommer också att ta det lugnt hemma hos någon av er, ni blir särbor, med god mat, musik och böcker.

  Var finns han då? Jo, alldeles i din närhet. Det här är en bekant till en av dina vänner och han har redan fått upp ögonen för dig. Ni kommer att träffas hemma hos din vän och känner meddetsamma att ni hör ihop. Snart se du ljusningen! Lycka till!

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!