Finns det några män som är äkta?

Snälla Benny! Kan du hjälpa mig, en deperat kvinna i 60-årsåldern? Är jag utsatt för avancerat bedrägeri, eller är någon av männen som kontaktar mig...

Snälla Benny!

Kan du hjälpa mig, en deperat kvinna i 60-årsåldern? Är jag utsatt för avancerat bedrägeri, eller är någon av männen som kontaktar mig äkta? Eller finns det någon man någonstans, som kan tänkas komma in i mitt liv?

Jag har varit ensam i 27 år och sörjt min make hela den tiden. Nu räcker det. Men jag kanske får tillbringa resten av mitt liv ensam? Får jag någonsin tillbaka några pengar som jag slösat bort på bedragare? Hjälp mig!

Olycklig

Bennys svar: Du har varit för snäll och blivit utnyttjad. Du måste sätta gränser för din generositet. Du har signalerat dålig självkänsla och dragits till män som inte varit bra för dig. De pengar du gett bort, har betraktats som gåvor. De kan du inte kräva tillbaka.

Men jag ser en man för dig, riktig kärlek. Han önskar att du är generös, inte med pengar, utan med ditt hjärta. Han har väldigt blåa ögon, mörkt hår som blivit grått. Du känner dig vacker med honom. Tro på kärleken, så kommer den”.

Kram Benny

Scroll to Top