• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Älskar någon av männen mig?

  Det finns två män i mitt liv för tillfället. Båda hör ofta av sig till mig, dyker upp när jag är på promenad i min omgivning, ringer på helgerna. Jag trivs med att umgås med båda två, som känner till varandra, men inte är vänner.

   När jag träffar den ena så funderar jag över hur det skulle vara om vi inledde en relation. När jag träffar den andra får jag liknande funderingar. Det känns som jag håller på och driver med mig själv! Älskar någon av männen mig?
  Jag är en 65-årig änka som levt ensam i många år. Jag har anpassat mig och skaffat både vanor och ovanor. Skulle en man passa in i min tillvaro?

  Blir det kärlek med någon av männen? Den ena är lite yngre än jag, den andra lite äldre. Båda gillar en ganska stillsam tillvaro, medan jag gärna åker utomlands på semester och gör utflykter i vårt eget land. Jag är pigg och kry och inte trött på att uppleva nya saker.

  Benny svarar:

  Du behöver inte ha huvudbry. Blir det den ena mannen eller den andra? Det blir ingen av dem!

  Du får känslor för en av dem, jag säger inte vilken. Det märker du snart! Men era olikheter kommer att skava mot varandra, du vill ju ut och röra på dig medan din vän helst håller sig hemma. Den andra mannen slutar höra av sig, han finner en annan kvinna, som också mest vill ha lugn och ro.

  Så du kommer att leva ensam resten av livet! Nä, nu är det jag som skojar med dig! Jag ser en man som du träffar genom vänner. Det säger bara "klick". Här behöver du inte undra vad du känner, för du kommer att höra fyrverkerier och champagnekorkar!

  Han är ett par år äldre än du, har vackert gråsprängt hår och mörkblå ögon som tittar så kärleksfullt på dig. Lång är han och välbyggd, och trivs lika bra i läsfåtöljen som i en främmande storstad. Ni kommer att skapa många minnen tillsammans. Jag ser inte att ni flyttar ihop, men ni får det väldigt bra. Ni är själsfränder som mötts i ett tidigare liv. Lycka till med kärleken!

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!