• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Blir livet lite lättare för min dotter?

  Kära Benny!

  Min dotter var hos ett medium i slutet av förra året. Enligt henne skulle min dotter få ett barn till, 2015–2016. Snälla Benny, kan du se om det blir så?

  Hur kommer min dotters framtid att bli, med jobb och förhållande? Hon har haft det väldigt kämpigt det senaste året. Jag skulle bli så glad, om du gav henne lite vägledning. Blir hennes liv bättre snart?

  Benny svarar:

  Jag kan bli rätt så trött på gänget som jag jobbar med på andra sidan! De har ingen tidsuppfattning alls! Men jag kan se ett barn, en liten kille. Men först ser jag att det kommer in en man i din dotters liv. Det blir så självklart när de träffas, det klaffar lätt för de gör allt rätt! Din flicka kommer också att få ett nytt jobb, även om det inte händer den närmaste tiden. Hon får nya arbetsuppgifter och möter de stora förändringarna med gott humör. Jobbet gör att hon växer, får nya insikter om andra människor och sig själv. Hon gör stora framsteg och blir en uppskattad medarbetare.

  Jag ser mycket kärlek för henne, ett vackert hem, mannens hand som håller i hennes hand. Han berör hennes hjärta, så hon blir trygg nog att leva sitt liv fullt ut. Lycka till!

  Kram Benny

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!