En ny kärlek väntar på dig

Jag är i stort behov av din hjälp! Är bedrövad, förtvivlad, vilsen, rädd och får panik. Hur ska mitt liv bli? Är arbetslös och undrar...

Jag är i stort behov av din hjälp! Är bedrövad, förtvivlad, vilsen, rädd och får panik. Hur ska mitt liv bli? Är arbetslös och undrar när jag ska få ett jobb så att jag kan försörja mig. Är också mitt i en skilsmässoprocess, men vill egentligen inte skilja mig. Min sambo har inte haft några starkare känslor för mig på tio år, så jag inser att jag bör gå vidare. Kommer jag att hitta en bostad där jag trivs och får lugn och ro? Vårt barn kommer snart att flytta hemifrån, det känns också tungt eftersom vi står varandra nära. Hur kommer allt att lösa sig? Jag oroar mig alldeles för mycket. Ser inga möjligheter utan bara begränsningar.

Benny svarar:

Du behöver inte vara bedrövad. Det är fantastiskt att leva, så varför få panik och vara rädd när saker äntligen händer i ditt liv!

Jag känner att du snart har ett arbete, ett jobb som du trivs med. Vad gäller ditt förhållande så känner jag att det inte varit så enkelt och självklart, att du och din sambo varit på olika nivåer där kommunikationen ofta brustit. Jag ser att en annan kärlek väntar runt hörnet, det är en man som är på samma våglängd som du.

Scroll to Top