• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Äntligen dags för Bonde söker fru!

  Nu är det dags för den efterlängtade premiären av Bonde söker fru på TV4. Trots pandemin bjuder även årets säsong på romantik, spänning och naturskön svensk sommar.

  Äntligen dags för Bonde söker fru!

  Bonde söker fru firar jubileum i år - i hela 15 år har svenska folket kunnat följa Bonde söker fru och programmet har fått en särskild plats i många tittares hjärtan.

  Tillsammans med programledaren Linda Lindorff får vi träffa årets åtta bönder när de för första gången möter sina brevskrivare på Sundbyholms slott vid vackra Mälaren. Det bjuds på både speeddejting och gruppdejter innan bönderna väljer ut fyra lyckliga brevskrivare var som går vidare i programmet. De utvalda kärlekssökarna bjuds in till böndernas respektive gårdar för att lära känna bönderna bättre – och förhoppningsvis hitta kärleken. Vi kan förvänta oss spännande och romantiska situationer med hopp och kärlek i centrum, och det kan vi ju aldrig få nog av.

  Mitt i Coronapandemin kunde TV4 spela in säsongen på ett säkert sätt för alla deltagare och medarbetare. Med strikta regler och hög säkerhet i fokus kunde alla medverkande känna sig trygga. Även kramglada Linda Lindorff fick snällt hålla avstånd, hur gärna hon och bönderna än ville kramas. Alla medverkande testades för Corona och tyvärr testade en bonde positivt och fick avbryta. Hur årets säsong har påverkats av pandemin får vi se i höst!

  Bönderna som söker kärlek i år är:

  Mats Thomsson från Gotland. 54 år, hästbonde och hovslagare med en särskild kärlek för nordsvenska hästar.

  Patrik Fernlund från Kråksjö. 32 år, skogsbonde och countrymusiker som letar efter drömkillen att dela livet med.

  Erik Parai Andersson från Skruv. 25 år, köttbonde och klövvårdare med intresse för crossfit och framtidsvisioner.

  Pontus Mikaelsson från Dalvik. 35 år, skogs- och spannmålsbonde med intresse för jakt och matlagning.

  Eric Carlsson från Vimmerby. 39 år, barnkär köttbonde med passion för matlagning och dans.

  Erik Bolang från Malmköping. 30 år, köttbonde och sågverksansvarig som gärna bjuder sin dejt på en romantisk luftballongsfärd med champagne och jordgubbar.

  Linn Regild från Färingsö. 28 år, en energifylld och levnadsglad hästbonde som drömmer om äventyr.

  Jon-Erik Andersson från Näsviken. 44 år, skogsbonde, tvåbarnspappa och musiker med en passion för motorcyklar. Jon-Erik fick tyvärr avbryta dejtandet eftersom han testade positivt för Corona. Men med Linda Lindorffs hjälp kommer han när han är frisk få träffa sina dejter, så att han inte ska missa chansen till kärlek.

  Bonde söker fru visas på onsdagar 20.00 på TV4, TV4 Play och C More med start 23 september.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!