• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Anna Brolin blir ny programledare för Farmen!

  I sommar startar den 14:e säsongen av TV4:s flaggskepp Farmen. Nu är det klart att Anna Brolin kommer att leda programmet.

  Anna Brolin blir ny programledare för Farmen!

  Anna Brolin är en av TV4 och Cmores stora programledarnamn med lång erfarenhet av att programleda sport, nyheter och aktualitetsprogram. Hon programleder även Biggest Loser, men Farmen blir en helt ny typ av utmaning.

  – Att få arbeta med ett program som Farmen där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla, men ack så aktuella, livet ska verkligen bli superroligt. Jag hoppas kunna sätta min egen prägel på programmet och vara med och bidra till att årets deltagare får en härlig och spännande sommar. Som sportjournalist ser jag såklart fram emot de stenhårda tävlingsmomenten lite extra och att se deltagarna utvecklas under resans gång, säger Anna Brolin i TV4:s pressmeddelande. 

  I Farmen lever deltagarna precis under 1800-talet, långt ifrån surfplattor, el, rinnande vatten och andra bekvämligheter vi tar för givet idag. Farmen har säsongspremiär under våren 2021.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!