• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Heikki Vesas stora sommarhoroskop!

  Vad väntar dig under sommaren? Hur går det med ekonomin i dessa oroliga tider? Kommer jag att finna kärleken jag längtat efter? Blir det någon tur i spel?

  Vår älskade astrolog Heikki Vesa har, som han brukar, tittat närmare på vad stjärnorna siar om månaderna juni, juli och augusti för just dig.

  Heikki Vesas stora sommarhoroskop!

  Relationer

  En härlig och trygg sommartid tycks du gå till mötes. Har du en kär vän så tror mina stjärnor att vänskapen fördjupas än mer och lyckan tycks bo i ert liv nu under sommaren. Är du utan en kär vän så kan du visst komma att möta en för dig rar och kär vän, även om relationen kanske bara blir tillfällig.

  Kärlekstecken

  Har du vänner födda under Vattumannen och Lejonet så har du det nog som allra bäst och finner trivsamma stunder tillsammans.

  Ekonomi

  Du tycks klara dig mer än väl och ditt sommarlov ska vara av trivsammaste sort. Du syns njuta i bästa tappning och ler så gott och har alltid en hjälpande hand till övers där det behövs. Vill du ut och resa så kan det vara till en större tätort som du får det som bäst.

  Tur i spel

  Vill du testa ett spel så kan det vara genom ett sifferspel som Keno eller Lotto som din bästa vinstchans öppnar sig för dig.

  Din lyckosiffra är 10.


  Relationer

  Det kan vara nu under sommaren som du kommer att möta en för dig både kärleksfull och humoristisk vän att umgås med. Vill du göra en resa med denna nya vän så är det en rart kramig resa ni gör. Kärleken tillhör i sommar Oxen. Har du inte mött en för dig ny vän och vill detta så ska du se att ditt så kärleksfulla sätt kommer att leda dig in i ett förhållande som du bara njuter av och i tankarna bygger och drömmer om en skön framtidslycka med.

  Kärlekstecken

  Bästa stjärntecken för dig att umgås med kan vara Jungfrun och Skorpionen, men du ska veta att alla de övriga stjärntecknen är även de till din fördel.

  Ekonomi

  Det är viktigt att ha kontroll över sin ekonomi och det ska du ha och du bygger dig än starkare och kanske är det genom att investera i värdepapper.

  Tur i spel

  Tänker du välja spel ska du använda dig av ditt lyckotal.

  Din lyckosiffra är 8.


  Relationer

  Du är en kärleksfull och kramgod vän att ha vid sin sida. I sommar tycks din kärlekshunger vara av bästa sort och leda till en tid av stabilitet och kanske ett frieri. Det kan vara ett nytt och härligt fint boende som du planerar. Har du ännu inte mött den vän som du hoppas på så var inte orolig. Bida din tid då stjärnorna tror att du snart får fart på ditt kärlekslängtande hjärta.

  Kärlekstecken

  Bästa framgångslycka har du tillsammans med Vågen och Lejonet. Tillsammans är ni två ett verkligt omtalat par för kramigt fin kärlek, så lita till varandra och njut av livet tillsammans.

  Ekonomi

  Följ ditt eget inre jag och du ska se att helt plötsligt så är det din tur och lycka att skörda vinstpengar till din börs.

  Tur i spel

  Vill du testa ett spel så är det värdepapper som är det givna valet, men även ett spel på hästar kan ge tur.

  Din lyckosiffra är 7.


  Relationer

  Nu ska du använda dig av ditt så hjärtliga och hjälpsamma sätt. Bara njut och le till alla dina vänner och låt ditt innersta jag få bestämma och följ upp detta ditt så känslosamma inre. Det tycks stå i stjärnorna att du får din chans till raraste kärlekslycka när du besöker ett köpcentrum av något slag. Fast är det så att du inte har en kär vän att krama så ska du nog se det som en chans att förändra om du vill.

  Kärlekstecken

  Bästa stjärntecken under sommaren är Fiskarna och Jungfrun.

  Ekonomi

  Din ekonomi klarar du bra. Men det gäller att du inte ödslar för mycket av din inkomst på nyckfullheter, så var försiktig om du be-söker köpcentrum.

  Tur i spel

  Vill du testa ett spel så kan det vara vid spel på sifferspel som Keno eller Lotto och testa då ditt lyckotal.

  Din lyckosiffra är 5.


  Relationer

  Bra start på sommaren och ett kärlekens hjärta syns komma i din väg. Är du fri så finner du det säkerligen både spännande och rart kramigt och det kan ju faktiskt vara början på en tid av kärlekslycka. Reser du iväg med din vän så ska du se att det blir extra mycket av kramighet för er två.

  Kärlekstecken

  De av alla stjärntecken som passar dig bäst är Vattumannen och Skytten. Du har ett trivsamt och vänligt sätt utan att vara tråkig.

  Ekonomi

  Din ekonomi naggas i kanterna då det kostar en hel del att resa, men stjärnorna tycker att det är en god investering i din och din väns lycka. Du får in en del extra slantar till din börs, så passa på att njuta.

  Tur i spel

  Vill du testa ett spel så är det hästar som kan vara ditt bästa vinstval och kanske tar du ditt lyckotal till hjälp på en bong i ditt spel.

  Din lyckosiffra är 9.


  Relationer

  I en kombination av vatten och båtar kan det vara som du finner ett kärlekshjärta att få tycka om. Stjärnorna talar om en vän med ett hjälpande och vårdande sinnelag. Nu kan det vara en kärleksfull tid som väntar för den som saknat en vän. Kanske är det så att ni går rakt i armarna på varandra i en affär av något slag. Jungfrun har ett ombytligt år i kärlek, så vill du förändra kan det vara rätt att göra. Men lika rätt är att fortsätta ditt förhållande.

  Kärlekstecken

  Bästa stjärntecken för dig är Oxen och Stenbocken.

  Ekonomi

  Din ekonomi räcker väl till och du ska enligt stjärnorna nu även komma att bygga din ekonomi än starkare. Så följ ditt eget inre jag så får du det än bättre.

  Tur i spel

  Kanske vill du chansa och testa ett spel. Bästa val kan vara sifferspel och använd dig då av ditt lyckotal.

  Din lyckosiffra är 3.


  Relationer

  Din charm kommer att öppna nya dörrar för dig. Skin som en sol och le ditt bästa leende så vinner du det hjärta som du strävar efter. Är det så att du planerar för en resa så kan det vara där som du möter din kärlekslycka. Men har du redan en fin vän så lämna inte din vän, för en kär vän ska man odla till en än kärleksfullare samklang. Kärleken är den mest dominerande för dig under sommaren. Bara njut av er tillvaro och har du mött en ny vän så ge dig inte innan ni bildat ett par.

  Kärlekstecken

  Dina bästa framgångar får du genom vänner som är födda i Oxen eller Tvillingarna.

  Ekonomi

  Din ekonomi ska klara sig bra och du hör till dem som ska få
  en än bättre inkomst. Det tror mina stjärnor och de hyllar ditt sätt att hantera pengar.

  Tur i spel

  Du har även tur med spel. Kanske är det ditt lyckotal som ger vinst på ett fotbollstips.

  Din lyckosiffra är 4.


  Relationer

  Bästa tid för kärleken har du under sensommaren. Då ska ditt hjärta börja tråna efter en för dig speciellt rar kärlekslycka. Har du redan en kär vän så är det där du ska slösa med dina kramar så att det blir en än kärleksfullare relation. Annars ska du tro på dig själv och låta dig fångas av någon ny vän i denna din så kärleksfulla tid.

  Kärlekstecken

  Bästa vänskapsparti finner du i Vågen och Stenbocken.

  Ekonomi

  Din ekonomi kommer du att klara på en trygg nivå – du är noggrann och inhandlar inte något i onödan. Du kan fundera på att skaffa dig ett nytt boende och möjligheter visar sig som kan ha med en ny vän att göra.

  Tur i spel

  Vill du testa ett spel i sensommartid så är din bästa vinstchans vid köp av lotter, men även en inve-stering i värdepapper kan vara rätt val. Ditt lyckotal är 6, så köp en lott under dag 6, 16 eller 26.

  Din lyckosiffra är 6.


  Relationer

  Nu kan det vara så att du får uppleva ett kärleksfullt möte och det är litet överraskande. Är det så att du är fri och söker efter en ny vän så finns chansen nu. En tekniskt sinnad vän kan det vara som du möter och det är ju bra med någon som är kunnig om det mesta som gäller i ett boende. Det kan också vara så att du genom din kärlekslycka blir mer aktiv och finner lösningar till det mesta som gäller ditt eget leverne.

  Kärlekstecken

  Bästa stjärntecken för dig att umgås med är Tvillingarna och Vattumannen.

  Ekonomi

  Ekonomi är en viktig del av ditt liv och det kan vara så att du ibland känner dig vara utan de betalningsmedel som ditt liv kostar dig. Stjärnorna är dock inte oroade då de finner det vara mycket av vinst du skapar i ditt arbete.

  Tur i spel

  Att prova ett spel på hästar kan vara rätt då din bästa vinstchans finns där.

  Din lyckosiffra är 7.


  Relationer

  Nu ska det vara en tid där du som redan har en kär vän vid din sida kommer att få det än mer kärleksfullare och med mer av samhörighet till varandra. Kanske bygger ni er också ett nytt hem. Söker du
  efter en ny vän så kan det ha med en marknad av något slag att göra, eller lika väl kan det vara på ett nöjesfält av något slag du möter en tindrande glad vän att faktiskt få känna dragning till. Är det så att du får chans till att resa under sommaren så kan det vara lyckosamt. Men bäst är det med resor i svensk hemmiljö.

  Kärlekstecken

  Bästa vänner finner du födda i Kräftan och Jungfrun.

  Ekonomi

  Din ekonomi måste bara komma att klara sig bra då mina stjärnor visar upp goda inkomster och talar om ett uppbyggande och tryggt kapital.

  Tur i spel

  Vill du testa din lycka så kan det vara bästa vinstchans vid köp av lotter.

  Din lyckosiffra är 4.


  Relationer

  Nu tycks det vara så att vänner till dig kan ha öppna och vänliga famnar att ge dig. Du är lite av en lyckligt lottad vän att få umgås med och det kommer du nog att trivas fint med. Njut av sommaren och även du ska trivas fint i andras sällskap. Din sommar ska vara av raraste sort, så har du redan en kär vän fortsätter ert förhållande på en bra och skön nivå. Är du fri så måste det vara nu som din chans till ett rart kärleksmöte öppnar sig.

  Kärlekstecken

  Sommarens bästa av alla stjärntecken för dig att trivas som bäst tillsammans med kan vara Tvillingarna och ditt eget tecken Vattumannen.

  Ekonomi

  Din ekonomi klarar du bra och det fast du skulle önska dig ännu större inkomster.

  Tur i spel

  Det kan ha med ett spel att göra som du får vinstutdelning och det kan vara genom köp av lotter eller spel på sifferspel.

  Din lyckosiffra är 1.


  Relationer

  Stjärnorna siar att du kommer att bygga dig en sommar som ger dig behaglig samvaro med vänner, kanske mer med vänner än med direkt kärlek. Och du tycks inte se det som tråkigt. Nej, du verkar vara helt nöjd med din situation. Sommaren kan ha med en form av utbildning att göra och det kan vara så att du då möter en för dig helt ny vän. Kärleken blir som allra bäst när hösten nalkas.

  Kärlekstecken

  Av de av alla stjärntecken som finns runt om dig så kan du få bästa utdelning tillsammans med Oxen och Jungfrun.

  Ekonomi

  Din ekonomi klarar sig, även om du tycker dig ha för litet kontanter att röra dig med. Du har en fin känsla för affärer.

  Tur i spel

  Är det så att du vill testa ett spel så kan det vara vid spel på sifferspel som du har bästa vinstchans. Bästa vinstperiod har du på sensommaren.

  Din lyckosiffra är 2.


 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!