Vinn eltandborstar för barn från Oral-B!

Nu under semestern kanske det blir lite väl mycket glass och godis för barnen? Glöm inte tandborstningen! Nu kan du vinna en av 4 fina eltandborstar för barn från Oral-B.

Dessa fina eltandborstar från Oral-B är framtagna för att tilltala barn och de har motiv från de älskade filmerna Frost och Star Wars. Om barnen tycker att det är kul att borsta tänderna ökar chansen att de får in bra rutiner vad gäller tandborstning redan i låg ålder. Det är ju så att om det läggs en bra grund för en sund tandhälsa redan när barnen är små så tenderar de goda vanorna att följa med genom hela livet. Barns tandhälsa har försämrats under de senaste tio åren visar en undersökning som gjorts av SKAPA. 

Oral-B har också i ett samarbete med Disney skapat Disney Magic Timer App som du kan ladda ned helt gratis till din mobil. Med hjälp av spel och lekar i appen blir tandborstningen roligare och det kan göra att barnen borstar tänderna längre. 

Eltandborstarna rekommenderas för barn från 3 år och uppåt. 

För att vinna en eltandborste för barn från Oral-B behöver du bara svara på den enkla frågan nedan. Ange också om du helst vill vinna en tandborste med motiv från Star Wars eller Frost. 

Senast den 25 juni behöver vi ha ditt svar. Lycka till!

Annons
Scroll to Top