Heikki Vesa: Så blir din jul!

Kommer det att bli någon god jul i år? Astrologen Heikki Vesa har konsulterat stjärnorna och här är svaret.

Julhoroskop 2018

 

Väduren ca 20/3 – 19/4

Dans kring granen! Har du chans att få uppleva detta tillsammans med barn så får du det verkligen rart och avkopplat skönt. I dina tankar kretsar funderingar om hur alla ska rea­gera för de julklappar du har slagit in. En tid med förhoppningsfulla tankar om glädje och sköna avkopplande dagar gror i ditt inre jag och du har ett skönt leende på dina läppar. Firar du julen tillsammans med familjen och alla de dina så är julglädjen där och finns det ett julbord så dignande stort med julens alla läckerheter att aväta så får du lycka.

En julklapp kan innehålla en romantisk roman som får dig att falla bort i trans.

 

Oxen ca 20/4 – 20/5

I hemmets avkopplande och sköna miljö kan det vara som du helst vill fira din jul och där få möta alla de dina för att både aväta en härlig julmåltid samt att få lyssna till alla händel­ser som skett dem alla. Under granen ska det finnas paket att efterlängtat få öppna.

Finns där barn så är det ju extra roligt att få uppleva deras ansiktsuttryck vid julklapps­öppnandet. Gotter finns där och kanske även något starkt att dricka men var försiktig med detta starka. Låt julsångerna få fånga ditt inre jag och bara koppla av allt vad vardag heter. Kanske får du en julklapp med data eller läsvärt i bokens värld.

 

Tvillingarna ca 21/5 – 20/6

Kanske är det en resa som lockar dig bort från vardagens hägn, i vilket fall så tycks du se fram emot att få fira julen på ett annat ställe än hemmiljön. Dit du kommer finns det både julklappar och glada människor att få umgås med. Blir du kvar i hemmet så firar du ett julbord som innehåller det mesta av dina önskningsrätter. Du är en glad vän som gärna diskuterar och skojar med de dina så du får miljön att riktigt blomstra av julglädje. En del födda i tecknet tycks vara mer inriktade på att nöja sig med att få se allt som finns att aväta men avstår från det mesta. En julklapp till dig kan ha med teknik att göra.

 

Kräftan ca 21/6 – 21/7

Barn och alla familjens medlemmar samlas till trevligt och rart samkväm och visst är det trevligt att få lyssna till alla de dina och få lyssna om allt som skett dem under året. Julen skänker frid och glädjen finns där så det är med spännande tankar du går till dem för att få umgås. Maten finns där och den lockar dig naturligtvis och det gör även julens gotter och goda dryck. Julsånger tonar så rart i din miljö och kanske fäller du en tår i ditt tänkande om julens glada budskap. Det är barnens stora julfest och du gläds över deras glada sto­jande. Ett julpaket till dig kan innehålla något som berör resande och du syns le så rart.

 

Lejonet ca 22/7 – 22/8

Dans kring granen gör man det i din familj så blir det en härligt spännande och traditions­rik jul som du får fira. Glada familjemedlemmar och spännande skvaller kan du få lyssna till. Julsånger tonar i din miljö och visst är det en tid med romantik som du får uppleva. Bara njut av ditt umgänge med de dina och ät av den goda julmaten och finn en stunds skön avkoppling och som inledningen berättade så dansa kring granen skratta och le. Där finns många julklappar så det har slösats med pengar för att skänka julglädje. Ett julpaket till dig kan innehålla något i juvelväg men även data och böcker tycks göra dig glad.

 

Jungfrun ca 23/8 – 22/9

Ekonomi och affärsliv kan ha tagit en stor del av din vardag så nu när julfirandet börjar kan du funna en härlig avkoppling i att bara sitta hos de dina och njuta av att få bli ompysslad. Låt julen få krama dig och orkar du så ta en sväng om med någon stilig familjemedlem som får ditt hjärta att klappa extra fort. Julgranen är allas medelpunkt och får du vara med och klä den med allt det glitter som finns så får du det roligt så glädjen finns där. Julbordet lockar med all sin goda mat men du tycks försöka att vara lätt sparsam med vad du ska aväta. En julklapp till dig kan ha med teater och hälsovård att göra.

 

Vågen ca 23/9 – 22/10

Det är full fart på dig nu när du går in i julens alla spännande händelser. Maten ska inhandlas och beredas för att locka alla gommar till att njutningsfullt få smaka på din anrättning. Att sätta in en gran tycks alla inte nu för tiden bry sig om men visst är den välkommen i ditt hem och att få klä den är ju bara det en härlig upplevelse. Får du fira din jul med din familj så är det ju extra trevligt och bara i detta att få möta dem alla och få nytt skvaller från deras liv att både förvånas och glädjas till fyller ditt sinnelag med nytt och gammalt. En julklapp till dig kan innehålla något värdefullt att klä dig med.

 

Skorpionen ca 23/10 – 21/11

Nu kommer en fin och avkopplande tid för dig. Det är julen som ska firas och får du ha barn med i ditt firande så blir det extra rart och bra. Det skrattas och stojas i din miljö nästan så att man inte kan höra vad de dina berättar om men barn måste få utlopp för sina känslor då de nu har kommit till den dagen som ska ge dem julklappar så spännande fina. Kanske har du lagat en del av den goda maten och det tycks då vara uppskattat för man nästan visar upp en glupsk sida i sitt ätande. Dansa, koppla av och njut av julen. Där ska finnas ett paket under granen som är till dig, det kan innehålla något med data och kläder.

 

Skytten ca 22/11 – 21/12

Främmande språk talas det om i din miljö under ditt julfirande. Kanske kan det tolkas till att många födda i tecknet kommer att fira jul utomlands. Oavsett vilket så tycks du ha ett fint julfirande med härligt julbord och gotter och dryck att se fram emot som får din gom att njuta av salighet. Julsånger får ditt hjärta att tåras av sitt seriösa och smäktande innehåll och det måste ju vara en fin tid nu när det är jul. Är det du som är familjens jultomte så får du en till barnen fin uppgift i detta att dela ut julklappar så spännande. Kanske får du själv en julklapp som innehåller data och böcker som du så snabbt slukar.

 

Stenbocken ca 22/12 – 20/1

Julen är en för dig fin familjehögtid där familjen är samlad och tillsammans aväter ett dignande julbord med alla de rätter som hör julen till. Kanske är det många födda i tecknet som kommer att resa utomlands för att fira sin jul. Men oavsett vilket så tycks det vara glädje och skratt i din miljö så det tårögda är i så fall av raraste glädje. Du har en fin humor och kan konsten att både formulera och uttrycka dig väl så omtycket det blir du. Ibland kan du vara litet orolig av dig men nu tycks det inte finna plats för någon deppig händelse. Ett julpaket med ditt namn kan innehålla något med musik och konst.

 

Vattumannen ca 21/1 – 18/2

Julsånger klingar så avkopplande i din miljö och tomten gör sig klar för att tillsammans med dig fira jul. Är det du som är värd för julfirandet så blir de dina väl trakterade och även om du går och firar jul hos någon annan av de dina så blir det lika rart i alla fall. Hoppas du har barn runt omkring dig för mina stjärnor talar om barn som så rart och ef­terlängtande dansar runt granen, äter gotter och leker spännande lekar innan det blir dags för tomten att börja dela ut sina paket. Julmaten tar på krafterna så det blir en fin avkopp­ling med julklappsutdelning. Ett paket till dig kan innehålla en juvel eller något med data.

 

Fiskarna ca 19/2 – 19/3

Du kanske trivs bäst med att fira julen i ett litet mindre sällskap och det kan ju naturligtvis vara mer avkopplande. Men många födda i tecknet firar med familjen i litet större sammanhang och det kan vara trivsamt att få mötas och lyssna till varandra och vad som har hänt under året som gått. Julmaten finns där och det är skön underhållning med barn och jullåtar som tonar så vackert. Du är en vinnare så här i jultider så det mesta runt om dig blir till lycka. Välj därför det julfirande som du själv gillar bäst och bestäm helt själv hur du vill ha det. Du får julpaket även du och det kan innehålla data och teaterbiljetter.