SelmaStories

 • Annons

  Kärlek, hemligheter och dramatik – två mysiga ljudboksserier att njuta av

  Det är något visst med att kunna försjunka sig i litteraturens magiska värld. Med en ljudbok kan du göra det även när du påtar i trädgården, lagar mat, promenerar i skogen eller kör bil. Här är två härliga ljudboksserier att njuta av, som tar dig från fantastiska Nordnorge till 1600-talets Stockholm.

 • Annons

  Sommarens mysigaste bokpärlor – 5 tips

  ANNONS: Finns det något härligare än att läsa på sommaren? Vad sägs om att dyka in i berättelser om att lämna vardagen och göra det man alltid drömt om, att söka svar på familjehemligheter för att bättre förstå sig själv och sina närmaste, och att våga följa sina känslor trots att kärleken är förbjuden? Här listar vi fem härliga bokpärlor du inte får missa i sommar!

 • Annons

  Vad vore hösten utan läsning? 5 tips på mysiga böcker

  Mysig och humoristisk deckare, pirrig romance i sekelskiftesmiljö, storslagna romaner och hjärtvärmande feelgood. Nu är äntligen bokhösten här och vi har valt ut fem nya böcker att krypa upp i soffan med.

 • Annons

  Två härliga ljudboksserier att förlora dig i under sommaren

  Lägg dig till rätta, blunda och låt dig försjunka i en dramatisk historia i den mysiga orten Orrviken eller en kärlekssaga i mellankrigstidens idylliska Norge? Här är Förgätmigej och Modershjärta – två romantiska ljudboksserier att förlora sig i under sommaren!

Scroll to Top