Icakurirens läsarresor

 • Ett av det absolut vackraste sätten att uppleva skärgården på är med Vaxholmsbåt

  Utforska Stockholms skärgård

  Sugen på en båtsommar? Följ med Icakuriren till åtta av skärgårdens mest pittoreska öar! Bland kobbar och skär och vågornas kluckande njuter vi av karga klippor och lugna vikar.

 • Följ med oss till Amalfikusten med fina Capri

  Upplev några av världens ­vackraste platser med oss i sommar. Sorrentohalvön i det sydliga ­Italien bjuder på hisnande sköna vyer och fantastiskt god mat.

 • Storslagna vyer vid Höga Kusten och Inlandsbanan

  Följ med Icakuriren till midnattssolens och höstskrudens land. En fantastisk resa fylld av ­mäktiga ­naturupplevelser, samisk historia, spännande kultur och lokala specialiteter. 

 • Upplev Norges vackra fjordar från sjösidan!

  Följ med oss på en bekväm kryssning, där vi inte bara upplever Norges fjordlandskap med sina charmiga kuststäder utan dessutom hinner med tyska Kiel med sin medeltida stadskärna.

 • Vandra med oss i sköna Bad Gastein

  Följ med på en veckas härlig vandringsresa till Bad Gastein i ­Österrike. Välj din egen svårighetsnivå och upplev oslagbart vackra ­leder, gästvänlighet och kultur.

 • Följ med oss på världens vackraste sjöresa!

  Vår populära läsarresa med Hurtigruten är äntligen tillbaka! Vi färdas längs den 250 mil långa kuststräckan från Kirkenes till Bergen och lägger till i 32 hamnar.

 • Favorit i repris! Res med oss till Island

  Följ med till eldens och isens ö. Vi möts av ett kargt landskap, magnifika vattenfall, varma källor, glaciärer och snöklädda bergstoppar. Precis som när ­vikingarna först steg i land på denna ö för över 1100 år sedan. Följ med på vårt äventyr!

 • Följ med Icakuriren på Konstrunda i Skåne i april

  Välkommen att uppleva våren och Konstrundan på Österlen med oss på Icakuriren!
  Vi besöker flera gallerier och utställningar genom skånska byar och städer, samtidigt som vi bor trevligt och äter gott. Här utlovas både stora och personliga konstupplevelser. 

 • Res med Icakuriren på strövtåg i grekiska övärlden

  En resa, två öar, tre världsarv. Följ med Icakuriren på strövtåg över öarna Lesvos och Chios, genom olivlundar, ­mastichaodlingar och medeltida byar där havet aldrig är långt borta. Vi går genom det genuina Greklands vardag och världsarv samt avnjuter god grekisk lokalproducerad mat och dryck!

Scroll to Top