Alla artiklar

  • Ostkaka (av Meta i Borås)

    Du behöver 500 g keso naturell 6 st ägg 2.5 dl vetemjöl 1 msk vanillinsocker eller 2 droppar bittermandel 1.5 dl sötningsmedel 500 g bär…

  • Honungsmelon med röda vinbär (av Anna i Lund)

    Du behöver 1 st honungsmelon eller nätmelon 0.5 st vinbär lite röda med revorna kvar honung Det här behövs för ca 4 port: Gör så…

  • Creme caramelle

    Du behöver 5 dl mjölk 4 st ägg 1 st äggula 2.5 dl socker Karamellsås: 2 dl socker 1 dl kokande vatten 2 msk pressad…

  • Sommarkaka (av Monica i Norrahammar)

    Du behöver 200 g smör 2 dl socker 2 st ägg 1 krm salt 8 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver 2.5 dl mjölk 100 g…

  • Hallonmousse

    Du behöver 3 dl grädde 0.5 l hallon 1/2-1 dl socker 4 st gelatinblad blötlagda vatten i kallt Garnering: 1 dl vispgrädde hallon citronmeliss Det…

  • Varm glasspaj

    Den här underbara pajen påminner om Glass au four. Under ett luftigt marängtäcke göms både glass, bär och choklad. Täcket förhindrar att glassen smälter i ugnen.

  • Toscapäron I

    Rätten kan göras av färska eller konserverade päron.

  • Apelsinsurprise

    Ljuvligt gott smakar de frysta apelsinskålarna med både glass och maräng.

  • Dianas pastagratäng (av Diana i Falun)

    Du behöver 1 pkt pasta (naturell) 2 st paprikor (gul och röd) 2 pkt bacon i skivor 4.5 dl crème fraîche 1 st tomatpuré klick…

Scroll to Top