Alla artiklar

  • Smögengryta

    Många rynkar på näsan åt fiskbullar, men visste du, att de lagas av den finaste fisken och kan anrättas på många goda sätt. Den här lättlagade grytan blir kalasgod.

  • Bergtungsfiléer med champagnesås

    Låt dig förföras av en underbart god fiskrätt. Garnerad med en kräfta, och omgiven av champagnesås, ligger den goda bergtungsfilén. Rätten kan också lagas med spättfilé eller sjötungsfilé.

  • Heta räkor i skymning (av Anna i Torslanda)

    Du behöver 500 g räkor frysta 3 dl squash tärningar 1 st gul lök 1 st purjolök liten 2 st tomater 2 st vitlöksklyftor 1…

  • Räk- och pestopaj I

    En paj med räkor känns alltid lite lyxigt att bjuda på.

  • Vickningsfavoriten

    En läcker varm smörgås med spenat, ägg, räkor och ostsås.

  • Tonfisksås till pasta (av Riitta i Tusby, Finland)

    Du behöver olivolja 2.5 st vitlöksklyftor crème fraîche 1 st burk tonfisk 1 st tomatpuré liten burk 1.5 msk citronpeppar 2 tsk paprikakrydda vin ev….

  • Laxpaté I

    Alla älskar en skiva laxpaté till förrätt, gärna serverad med en klick sås och en bit gott bröd. På bilden: Gravad Fogdölax och Senapssås. I bakgrunden Laxpaté och Gravlaxsås.

  • Wokade räkor

    Woken får spännande smak av Taco Sauce…

  • Champinjonspätta

    Champinjonspättan har här fått sällskap av ris med lite curry i.

Scroll to Top