Alla artiklar

  • Fransk päronkaka med hallon

    Vill du bjuda på en av de allra godaste efterrätter som finns? Laga då denna ljuvliga pärondessert med hallon och mandel. Vill du göra kakan i förväg så går det utmärkt. Värm den bara i mikrovågsugnen precis innan den ska serveras.

  • Delikat björnbärspaj

    Ljuvligt krämig fyllning har den här kalasgoda pajen med frisk smak av björnbär.

  • Glace au four med färska bär

    Den här desserten väcker alltid beundran, men är alls inte så svår att göra som det verkar. Däremot är den mycket god! När det är säsong kan vi göra glassen extra festlig med färska bär.

  • Cheesecake som i New York

    Alla älskar cheesecake och visst är det roligt att kunna göra en ny och lite annorlunda variant. Här kommer min senaste, direkt "importerad" från New York. Bjud cheesecaken, dekorerad med dina favoritbär, som dessert efter en lätt middag.

  • Jordgubbar i smördegshus

    I den här lyxiga desserten ligger jordgubbarna på en bädd av ljuvligt god vaniljkräm.

  • Fryst lingonkrans

    En riktigt ljuvlig och frisk dessert får avsluta den goda middagen.

  • Nötfromage

    Bra bjuddessert som kan stå klar i kylen och vänta på gästerna.

  • Rabarberpaj

    Rabarber ger en försmak av den ljuvliga sommaren. Här är en god paj att njuta av till efterrätt.

  • Falsk savarin

    Den äkta savarinen är bakad av jäsdeg, men med sockerkaka som stomme blir den faktiskt godare.

Scroll to Top