Alla artiklar

  • Är det farligt att gå länge med ljumskbråck?

    I julas när jag duschade kände jag en knöl i min vänstra ljumske. Det var en konstig knöl för när jag låg på natten kändes…

  • Spännande kyckling (av Birgitta i Upplands Väsby)

    För länge sedan hittade jag det här snabba och goda receptet som jag ofta använder när jag ska ha middagsfrämmande.

  • Fläskfilégryta (av Maria i Lund)

    Den här är kaloririk, men otroligt god! Min syrras recept från början.

  • Gryta med kycklinglever (av Petra i Södertälje)

    Min man bjöd på den. Jag skulle aldrig äta kycklinglever men jag gjorde det och det var jättegott.

  • Gratinerade köttbullar (av Birgitta i Upplands Väsby)

    Den här rätten har jag själv hittat på.

  • Wienerbröd

    Frasigt goda wienerbullar bakar du lätt. Men ta god tid på dig, wienerbröden behöver jäsa ca 2 timmar. Men goda blir de! Nu ställer vi till med ett riktigt vetebrödsbak! Här får du recept för både vardag och fest. Väljer du att baka flera sorter, så går det utmärkt att frysa både bullar, krans och längd. I korgen bak ser du kardemummabullar, till vänster wienerbröd,…

  • Pariserbullar

    Mina favoritbullar måste du få recept på, här är det! Nu ställer vi till med ett riktigt vetebrödsbak! Här får du recept för både vardag och fest. Väljer du att baka flera sorter, så går det utmärkt att frysa både bullar, krans och längd. I korgen bak ser du kardemummabullar, till vänster wienerbröd, till höger pariserbullar, dessutom krans och fläta.

  • Vetefläta

    En kardemummadoftande vetelängd till vardagskaffet!Nu ställer vi till med ett riktigt vetebrödsbak! Här får du recept för både vardag och fest. Väljer du att baka flera sorter, så går det utmärkt att frysa både bullar, krans och längd. I korgen bak ser du kardemummabullar, till vänster wienerbröd, till höger pariserbullar, dessutom krans och fläta.

  • Kardemummabullar

    Nu ställer vi till med ett riktigt vetebrödsbak! Här får du recept för både vardag och fest. Väljer du att baka flera sorter, så går det utmärkt att frysa både bullar, krans och längd. I korgen bak ser du kardemummabullar, till vänster wienerbröd, till höger pariserbullar, dessutom krans och fläta.

Scroll to Top