Alla artiklar

  • Jag har blivit kär i en annan man!

    Jag är gift och har tre små barn, men jag har blivit kär i en annan man. Vi träffades ett par gånger, kysstes och var…

  • Beror svullnaden på höga blodfetter?

    Varför får man svullnader med ljusare skinn i ögonvrån på övre ögonlocket? Beror det på förhöjda blodfetter? Högt blodtryck? Gråt? Jag har sett många som…

  • Varför föddes min son med kluven läpp?

    Jag är en kvinna i 50-årsåldern som för 30 år sedan fick en son med sprucken läpp. Han hade ingen deformering i gommen eller näsan….

  • Ättiksströmming I

    Stek dubbla panerade strömmingsflundror och lägg dem i ättikslag. Bjud dem till kokt potatis eller som smörgåsrätt. Delikat!

  • Kycklingfilé i rosépepparsås

    Kycklingfilé går det snabbt att laga mycket gott av. Här en av mina favoriter.

  • Provensalsk ugnsfärs

    Ugnsmat är ofta lätt att laga. Den här rätten blir klar medan potatisen kokar! Att rätten är "provensalsk" innebär alltid att den innehåller vitlök, men självklart kan denna uteslutas, om du föredrar det!

  • Färgglad pastagryta

    En färgglad och god vegetarisk "allt-i-ett"-gryta att ta från spisen direkt till bordet.

  • Läcker svampsmörgås

    Det här är den godaste lilla förrätt mina barn vet. De brukar kalla den för "falska sniglar". Pröva att servera den som entrérätt eller till en liten drink före maten. Det går bra att använda både "hemplockade" och köpta champinjoner men de måste vara färska!

  • Sesamfranska

    Det här är ett nytt recept från Hembakningsrådet som jag prövade. Bullarna blev jättgoda och desutom är de fiberrika. Längst fram ligger sesamfranska och i brödkorgen rågbräck och rågbullar.

Scroll to Top