Alla artiklar

  • Sommarsoppa med vitlökscrostini

    Du behöver 5 dl vatten 1 st grönsaksbuljongtärning 0.5 st blomkålshuvud 4 st morötter späda 1 st selleri stjälk 75 g sockerärter 1 dl mjölk…

  • Laxpaj

    Du behöver Pajdeg: 1 dl solroskärnor 3 dl vetemjöl 100 g smör 2 msk vatten Fyllning: 1 st fänkål 1 st purjolök salt och peppar…

  • Tacokycklingpaj

    Du behöver Pajdeg: 3 dl ljust & milt fullkornsvetemjöl 75 g smör 100 g färskost Fyllning: 3 st selleristjälkar 1 st röd paprika 375 g…

  • Dinkelpaj med kassler

    Du behöver Pajdeg: 3 dl dinkelmjöl fullkorn 125 g smör 2 msk vatten Fyllning: 300 g kassler 2 msk smör 250 g bladspenat Äggstanning: 3…

  • Räkpaj

    Du behöver Pajdeg: 2.5 dl vetemjöl 1 msk torkad dill 100 g smör 2 msk vatten Fyllning: 300 g räkor med skal 0.5 st purjolök…

  • Medelhavspaj

    Du behöver Pajdeg: 0.5 dl pinjenötter 3 dl vetemjöl 100 g smör 2 msk crème fraîche Fyllning: 200 g champinjoner 2 st vitlöksklyftor 0.5 st…

  • Gröna plättar med limesmör

    Det ska vara extra bakpulver i plättsmeten!

  • Linssallad med blomkål och dillkräm

    Du behöver 1 dl linser gröna 200 g blomkål 2 msk olivolja 1+1 msk salt och peppar 1 st röd paprika 1 st rödlök 1…

  • Fräsch citronsufflépaj

    Att lyckas med en sufflé är inte alltid så lätt. Men så här i en paj är det inte mycket som kan gå fel. Glöm bara inte att den måste serveras så fort den kommer ut ur ugnen!

Scroll to Top