Alla artiklar

  • Varm pastasallad med ädelost

    En varm och matig sallad med pasta, fläskfilé och nykokta rödbetor bra är precis vad man önskar så här års. Precis innan servering blandar du ihop det varma med övriga ingredienser och serverar på ett stort generöst fat.

  • Italiensk citronfilé

    Snabbstekta medaljonger med frisk skysås.

  • Aprikosfilé med mandel

    Torkad frukt och ingefära är goda smaksättare till fläskkött.

  • Helstekt äppelfilé med puylinser

    Den här grytan är en variant av coq au vin fast med fläskfilé, äpplen och äppelcider. Med linser i grytan behövs inget annat tillbehör än ett gott bröd och grönsallad.

  • Kantarellpaj

    Du behöver Pajdeg: 3 dl vetemjöl 125 g smör 2 msk vatten Fyllning: 300 g kantareller 0.5 st purjolök 2 msk smör 4 dl prästost…

  • Krabbkakor med limesås

    Du behöver sejfilé ca 325 g 240 g krabbklokött eller krabba på burk 1 tsk salt 1 dl vispgrädde 1 st ägg 0.5 st lime…

  • Gratinerade havskräftor med dill- och vitlökssmör

    Du behöver 4 st havskräftor stora kokta Dill- och vitlöksmör: 100 g smör 2 st vitlöksklyftor 0.5 dl hackad dill Servera med: bröd citronklyftor Ugn:…

  • Skaldjurssoppa

    Du behöver 1 kg kräftor, räkor med skal vatten 1 st morot 1 st palsternacka 1 bitar rotselleri 1 tsk dillfrö 1 tsk fänkålsfrön 2…

  • Bruschetta med chiliräkor

    Du behöver 0.33 st baguette ca 8 skivor Chiliräkor: 500 g räkor med skal 0.5 dl sweet chilisås 0.5 st chilipeppar röd spansk 1 msk…

Scroll to Top