Alla artiklar

  • Kokos- och limeparfait

    Exotiska smaker som kokos och lime blir ett härligt smakmöte i den här krämiga parfaiten.

  • Glace au four med choklad och hallon

    Nu är det dags för nostalgi, det är dags för glace au four? Jag gör min på mörk, italiensk chokladglass och hallon.

  • Fiskgratäng

    Du behöver 600 g torskblock halvtinat salt och peppar 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 4 dl mjölk 1 dl hackad dill 1…

  • Snabbrimmad torsk med tomat

    Du behöver 1 l vatten 0.5 dl salt 4 bitar torskrygg fryst, tinad 1 st gul lök 1 msk olivolja 250 g champinjoner 300 g…

  • Fisksoppa med chiliaioli och vitlöksbröd

    Du behöver 4 st potatis 1 st fänkålsstånd 1 st purjolök 2 msk rapsolja 1 st förpackning krossade tomater gärna chili 1 st grönsaksbuljongtärning 6…

  • Panerad torsk med pestokräm

    Du behöver 600 g torskfilé fryst, tinad 0.5 dl vetemjöl 1 st ägg 1 dl ströbröd salt och peppar 2 msk smör eller margarin Pestokräm:…

  • Torskrygg med smörsås

    Du behöver 140 g bacon 150 g champinjoner 2 st schalottenlökar 1 msk smör eller margarin 4 bitar torskrygg á 150 g, fryst och tinad…

  • Ostsufflé med päronfyllning

    En riktig höjdare är denna ostsufflé med päronfyllning serverad med en paprika- och päronsallad till!

  • Chokladcheesecake

    Du behöver Botten: 3 dl vetemjöl 0.75 dl maizena majsstärkelse 0.75 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 150 g smör 1.5 msk ljus sirap Fyllning: 150…

Scroll to Top