Alla artiklar

  • Purjolökssoppa med quesadillas

    Du behöver 1 st purjolök 1 st vitlöksklyfta 1 msk smör eller margarin 0.5 dl ris långkornigt 1 dl vispgrädde 5 dl vatten 1 st…

  • Fisk i ugn

    Du behöver 300 g spättafilé 2 dl smetana 0.5 dl vatten 2 tsk kycklingfond salt och peppar 2 msk hackad dill 100 g körsbärstomater Servera…

  • Köttfärspasta

    Du behöver 0.5 st gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 st röd chilipeppar 300 g nötfärs 1 msk smör eller margarin 1 st burk körsbärstomater…

  • Kycklinggryta med smak av lakrits

    Efter att vi har använt lakritspulver i desserter och bakverk har det nu även landat i kycklinggrytan. En spännande smakupplevelse utlovas!

  • Marängbakelse med citronkräm och bär

    Du behöver 2 st äggvitor 1 dl strösocker margarin Citronkräm: 2 st äggulor 0.5 dl strösocker 0.5 st citron rivet skal + 1 msk pressad…

  • Mascarponetårta med jordgubbar

    Du behöver Sylt: 125 g jordgubbar 0.5 dl syltsocker 1 msk crèma di balsamico hallon Marängbotten: 100 g valnötskärnor 2 dl strösocker 4 st äggvitor…

  • Kokospavlova med kiwi och passionsfrukt

    Du behöver smör mjöl 4 st äggvitor 2 dl strösocker 1 tsk ättikssprit 1 msk maizena majsstärkelse 1 dl kokos Fyllning: 4 dl vispgrädde 1…

  • Provensalsk olivmix

    Fransmännen är experter på härliga olivblandningar.

  • Marinerad getost med parmaskinka

    Marinerad getost i olivolja med parmaskinka och färska örter är en lika enkel som lyxig inläggning. Servera den marinerade osten tillsammans med rostat lantbröd. Den överblivna oljan kan sparas och användas i dressingar.

Scroll to Top