Alla artiklar

  • Provensalsk olivmix

    Fransmännen är experter på härliga olivblandningar.

  • Marinerad getost med parmaskinka

    Marinerad getost i olivolja med parmaskinka och färska örter är en lika enkel som lyxig inläggning. Servera den marinerade osten tillsammans med rostat lantbröd. Den överblivna oljan kan sparas och användas i dressingar.

  • Saltbakad potatis med basilikaost

    Med en klick hemgjord basilikaost blir potatisarna en riktig delikatess. Det går också bra att göra en större sats av basilikaosten och servera som dipp tillsammans med grissini.

  • Smördegsstänger med salami

    Spröda, fänkålskryddade drinktilltugg med salami, chili och parmesanost. Smördegsstängerna är godast nygräddade. De kan förberedas och läggas på en skärbräda med bakplåtspapper i kylen. Sen är det enkelt att flytta över pappret på en plåt och grädda strax innan gästerna kommer.

  • Crostini med karamelliserad rödlök

    Den karamelliserade rödlöken passar utmärkt till den sträva och smakrika pecorinoosten.

  • Gratinerad fläskfilé

    Du behöver 600 g fläskfilé 2 msk smör eller margarin salt och peppar 140 g bacon 1 st rödlök 100 g champinjoner 125 g färskost…

  • Fylld fläskfilé med butternutpuré

    Du behöver 600 g fläskfilé salt och peppar 1 msk smör eller margarin 100 g gorgonzola 15 skiva salami 0.5 st röd paprika Butternutpuré: 1…

  • Haloumipanerad kyckling

    Du behöver 4 st kycklingfiléer salt och peppar 0.75 dl vetemjöl 1 st ägg 200 g halloumiost 2 msk smör eller margarin Ratatouille: 1 st…

  • Parmesankyckling

    Du behöver 4 st kycklingfiléer smör eller margarin 2 st gula lökar 1 st vitlöksklyfta salt och peppar 3 dl vispgrädde 150 g parmesanost riven…

Scroll to Top