Alla artiklar

  • Chokladmousse

    Du behöver 150 g mörk choklad t ex Marabou 3 st ägg 1 dl vispgrädde Garnera med: vispgrädde körsbär Gör så här 1 Bryt chokladen…

  • Cheesecake med bruleétopp

    Du behöver 400 g digestivekex 200 g smör 600 g färskost 250 g vaniljkvarg 1 dl strösocker 1 dl majsstärkelse 4 st ägg 1 dl…

  • Vaniljpannacotta med mangomousse

    Du behöver Pannacotta: 3 dl vispgrädde 1 st vaniljstång 2 msk strösocker 2 st gelatinblad Mangomousse: 200 g mango fryst, tinad 1 dl florsocker 2…

  • Äntligen har jag lärt mig hantera min sociala ångest!

    Hon kunde inte åka buss, äta med andra eller arbeta effektivt. Louise Thoréns sociala ångest förstörde mycket, men idag har hon lärt sig hantera den. – Tänk så många års onödigt lidande jag sluppit om jag fått hjälp tidigare!

  • Rotfruktsstomp med Västerbottenost

    Du behöver 400 g potatis t ex mandelpotatis 2 st morötter 200 g rotselleri 100 g kålrot 2.5 msk smör 2 dl västerbottensost grovriven 2…

  • Hemkärnat smör

    Att göra alldeles eget smör är verkligen höjden av lyx och inte alls svårt.

  • Morotsbröd i korg

    Rårivna morötter i degen ger både ett saftigt bröd och vacker färg.

  • Korgbröd med nötter och frukt

    Torkad frukt och nötter har blivit populärt i matbrödsbaket, och är ingredienser som gör att brödet passar bra tillsammans med en god och vällagrad ost.

  • Mandel- och blåbärsbröd i kruka

    Brödet är godast nygräddat och passar lika bra till frukost som till efter-middagsteet, gärna tillsammans med en smakrik getost.

Scroll to Top