Alla artiklar

  • Ostbröd i kruka

    Ost, färska örter och pumpakärnor är alltid gott i matbrödsbaket. Bröden är perfekta att bjuda till höstens goda soppa.

  • Soppa med chilibönor och Quornfärs

    Du behöver 0.5 st gul lök 0.5 st röd chilipeppar 0.5 st chilipeppar grön 100 g nötfärs 1 msk rapsolja 1 st vitlöksklyfta 2 dl…

  • Grillad sill med sötsur sås

    Du behöver 300 g sillfiléer salt och peppar Sötsur sås: 1 st vitlöksklyfta rapsolja 1.5 dl ananasjuice 1 tsk ättiksprit 12% 1.5 tsk strösocker 1…

  • Pannkakor med tonfiskfyllning

    Du behöver 1 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl 1 krm salt 2.5 dl mjölk 2 st ägg rapsolja till stekning Fyllning: 0.5 dl majonnäs 1…

  • Bacon med lökmos

    Du behöver 5 skiva bacon 2 st smålök 2-3 stycken timjan färsk eller torkad 500 g potatis 1 dl mjölk 2 st salladslökar salt och…

  • Kycklingköttbullar med kikärtssallad

    Du behöver 0.5 st ägg 0.75 dl mjölk 2 msk vetemjöl 250 g kycklingfärs salt och peppar 2 msk kryddgrönt hackat rapsolja till stekning Kikärtssallad:…

  • Malena Ernman: När jag är bortrest får barnen gosa med Moses

    Hon reser mellan operahusen världen runt – med man och döttrar kvar hemma i Sverige. Operasångerskan Malena Ernman har ständigt dåligt samvete för familjen. Att hon nu i höst får jobba på hemmaplan betyder mycket.

  • Hjortracks med rotfruktsstomp och lingon

    Att steka hela racks i ugnen blir alltid festligt och ser mer ?arbetat? ut än vad det egentligen är. Jag serverar köttet med stompade, grovt mosade, rotfrukter och en kall lingon- och äppelsås.

  • Hjortronslaw

    Gör den gärna i god tid så att kålen mjuknar och smakerna hinner gotta till sig.

Scroll to Top