Alla artiklar

  • Biffgryta med chorizo, svamp och purjolök

    Det här är en bra bjudgryta där köttet utgörs av rostbiff eller ryggbiff. Mer smak blir det tack vare chorizo, purjolök, svamp och dijonsenap.

  • Lamm i lergryta

    Tagine är en marockansk gryta med lock, som man sätter in i ugnen. Vi använder istället en lergryta med fint resultat. Lammköttet i grytan blir mört och saftigt.

  • Kerala curry med kyckling

    Du behöver 900 g kycklinglårfilé 2 msk smör salt och peppar 2 st vitlöksklyftor 1 st purjolök 2 msk rapsolja 1 st förpackning Kerala curry…

  • Rotfruktsgryta med bönor och tomat

    Du behöver 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 msk olivolja 500 g krossade tomater 2 st grönsaksbuljongtärningar 2 st palsternackor 2 st morötter…

  • Briochekrans med mandelfyllning

    Här gäller det att kunna skära och spritsa rakt, sen är du i hamn och har fixat en flätad briochekrans. För säkerhets skull gjorde vi två ? en som du kan njuta av direkt och en som du kan frysa in för kommande fikastunder!

  • Smörgåstårtbakelse med kallrökt lax

    Vill du imponera stort på dina gäster ? gör smörgåstårtan i portionsbitar. Svårare än så är det inte!

  • Semifreddo med choklad och apelsin

    Du behöver 100 g mörk choklad 4 st ägg 1 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 st apelsin rivet skal 2 msk pressad apelsinsaft 2…

  • Aprikospaj

    Du behöver Pajdeg: 150 g smör rumsvarmt 2 st äggulor 1 dl strösocker 3 dl vetemjöl Fyllning: 100 g mandelmassa 2 dl vispgrädde 3 st…

  • Chokladmousse

    Du behöver 150 g mörk choklad t ex Marabou 3 st ägg 1 dl vispgrädde Garnera med: vispgrädde körsbär Gör så här 1 Bryt chokladen…

Scroll to Top