Alla artiklar

  • Böcklingsallad med rågbrödschips

    Du behöver böckling ca 150 g rökt 125 g jordärtskockor 2 tsk vitvinsvinäger + 2 tsk vatten 75 g brysselkål 0.5 st rödlök 0.5 st…

  • Schnitzelrulader

    Du behöver 2 st skinkschnitzel 1 msk olivolja 1 dl buljong av tärning salt peppar Fyllning: 1 msk hackad persilja 1 st salladslök 15 g…

  • Kyckling med vintersallad

    Du behöver 2 st kycklingfil salt 3 st salladslökar 250 g kidneybönor 250 g kokta kalla potatisar 1 st rödbeta kokt Dressing: 2 msk olivolja…

  • Laxsnurror med getost

    Tilltugg till 12?slaget brukar alltid vara uppskattat och ha en strykande åtgång. Tunnbrödssnurrorna går utmärkt att göra dagen före kalaset.

  • Konjaksspetsad chokladfondant

    Kladdkaka i miniformat. Kakorna serveras ljumma och nygräddade för att få dem så där ljuvligt kladdiga inuti. Vi förbereder så mycket som möjligt genom att göra en bake off-variant och gräddar fondanten direkt från frysen.

  • Rostade rotfrukter

    Du behöver 1 kg blandade rotfrukter 2 msk rapsolja torkad timjan flingsalt Gör så här 1 Tvätta och skala 1 kg blandade rotfrukter, t ex…

  • Rostade rotfrukter

    Rostade rotfrukter 4 portioner: Tvätta och skala 1 kg blandade rotfrukter, t ex morötter, rotselleri, palsternackor, kålrot, rödbetor, gulbetor och skär i mindre bitar. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och blanda med 2 msk rapsolja och 1 msk torkad timjan. Rosta rotfrukterna mitt i ugnen på 225º tills de är mjuka, 25?30 minuter. Rör någon gång under tiden. Krydda med flingsalt.

  • Morots- och prästostbakad oxfilé

    I det här receptet går oxfilén bra att förbereda under dagen och sedan gratinera vid servering. Tänk på att skära köttet i lika stora skivor för att temperaturen ska bli densamma i alla bitar.

  • Hummercocotte Rhode Island

    Den här cocotten är en optimal förrätt. Du kan förbereda den i god tid sedan snabbt gratinera vid servering. Till cocotten går det bra att använda både färsk eller fryst hummer.

Scroll to Top