Alla artiklar

  • Pavlova med chokladkräm

    Chokladmarängbottnar med mörk chokladkräm emellan. På toppen vispad grädde, hyvlad ljus choklad, physalis och krispiga och lätta godiskulor. Garanterat årets godaste dessert!

  • Apelsinchoklad med ingefära

    Den här varma chokladen får god och frisk smak av apelsin och färsk ingefära.

  • Rostbiff med äpple

    Du behöver 800 g nötinnanlår salt peppar 1.5 msk smör 3 st äpple 1 st gul lök rosmarin det går även bra med torkad rosmarin…

  • Kikärtsbiffar med apelsinsallad och vitlökssås

    Tänk på att kikärterna ska ligga i blöt över natten.

  • Böcklingsallad med rågbrödschips

    Du behöver böckling ca 150 g rökt 125 g jordärtskockor 2 tsk vitvinsvinäger + 2 tsk vatten 75 g brysselkål 0.5 st rödlök 0.5 st…

  • Schnitzelrulader

    Du behöver 2 st skinkschnitzel 1 msk olivolja 1 dl buljong av tärning salt peppar Fyllning: 1 msk hackad persilja 1 st salladslök 15 g…

  • Kyckling med vintersallad

    Du behöver 2 st kycklingfil salt 3 st salladslökar 250 g kidneybönor 250 g kokta kalla potatisar 1 st rödbeta kokt Dressing: 2 msk olivolja…

  • Laxsnurror med getost

    Tilltugg till 12?slaget brukar alltid vara uppskattat och ha en strykande åtgång. Tunnbrödssnurrorna går utmärkt att göra dagen före kalaset.

  • Konjaksspetsad chokladfondant

    Kladdkaka i miniformat. Kakorna serveras ljumma och nygräddade för att få dem så där ljuvligt kladdiga inuti. Vi förbereder så mycket som möjligt genom att göra en bake off-variant och gräddar fondanten direkt från frysen.

Scroll to Top