Följ med på lyxig kryssning: Upplev Kanarieöarna och Madeira

Följ med oss på en härlig kryssning till flera av Kanarieöarna och Madeira! Du blir bortskämd med all inclusive och får se allt det bästa öarna har att erbjuda.

Semesterklassikerna Gran Canaria, Teneriffa och Fuerteventura har du kanske besökt tidigare. Men nu har du chansen att upplev Kanarieöarna från en ny sida. På köpet får du blomsterön Madeira, La Palma och sköna dagar ombord på Mein Schiffs splitter nya flytande semesterparadis.

Vår kryssning utgår från Las Palmas på Gran Canaria där vi får både en kväll och en hel dag innan fartyget kastar loss för vidare färd mot Teneriffa. Ombord njuter du av det goda livet, genomsyrat av skandinavisk design och en avslappnad atmosfär. Här kan du koppla av på soldäck, ta ett dopp i poolen eller ta del av aktiviteter och underhållning som erbjuds ombord.

Kryssningsfartyget Mein Schiff 7 är helt nytt och erbjuder all tänkbar avkopping och underhållning! Foto: Kryssningar.se

Detta är en resa där du får allt i ett, både härliga upplevelser till havs samt möjligheten att utforska flera spännande hamnstäder i behagligt tempo och klimat. Dessutom ingår Premium All Inclusive som innebär ett brett utbud av dryck och matupplevelser från hela världen.

Välkommen att kryssa med oss!

Bli bortskämd ombord på det lyxiga fartyget. Foto: Kryssningar.se

Dag 1

Vid ankomsten till Las Palmas väntar vår färdledare i ankomsthallen för vidare resa till vårt centralt belägna hotell i Las Palmas. Kvällen är fri, så vad passar bättre än att besöka någon av stadens många bodegor eller varför inte en promenad längs med den kilometerlånga stranden Las Canteras?

Dag 2

Efter en härlig frukost beger vi oss mot hamnen för att checka in på fartyget. Eftermiddagen kan du välja att spendera ombord eller så kan du fortsätta utforska Las Palmas på egen hand. Då fartyget inte lämnar kajen förrän 22.30 så har vi gott om tid att njuta av både lunch, bad och andra aktiviteter.

Fuerteventuras karga lavalandskap är oförglömligt. Foto: Kryssningar.se

Dag 3

Under morgonen lägger far-tyget till i Teneriffas myllrande huvudstad Santa Cruz de Tenerife. Stadens gator kantas av restauranger, butiker och en rad sevärdheter. Det är lätt att förälska sig i denna vackra ö med dess natur som växlar mellan vackra stränder, lummig grönska och dramatiska bergsområden med klippformationer och karga raviner.

Dag 4

Under natten har vi förflyttat oss till Santa Cruz de la Palma på den vackra ön La Palma. Ön är betydlig mindre än sina mer välkända kanariska syskonöar, men bjuder på en vildare och mer exotisk och orörd natur. Huvudstaden anses vara en av de vackraste städerna på Kanarieöarna. Här hittar vi anrika 1500-talsbyggnader, charmerande kanariska träbalkonger, små torg och historiska sevärdheter.

Dag 5

Idag får vi en skön dag till havs för att smälta alla intryck. Sjunk ned i en solstol, slappna av och njut av vyerna från soldäck. Njut av en cappuccino eller kanske en liten aperitif medan fartyget kryssar vidare.

Överdådiga fruktstånd i saluhallen i Funchal. Foto: Kryssningar.se

Dag 6

Välkommen till Funchal på blomsterön Madeira! Den färgstarka huvudstaden är både en levande och mångsidig hamnstad med en blandning av härliga strandpromenader, jakarandalléer, saluhallar, museer, restauranger och bodegor med Madeira-provning.

Dag 7

Ännu en härlig dag till havs då vi tar del av fartygets stora utbud av aktiviteter och underhållning medan vi kryssar vidare till Fuerteventuras huvudstad Puerto del Rosario.

Candelaria-kyrkan i Santa Cruz de Tenerife är en av stadens sevärdheter. Foto: TT

Dag 8

Vi vaknar upp i fiskesamhället Puerto del Rosario som är den perfekta utgångspunkten oavsett vilken del av ön Fuerteventura som du vill utforska. Ön är framför allt känd för sina milslånga sandstränder med vit finkornig sand och kristallklart vatten, men erbjuder mycket mer än så. Varför inte prova en katamarantur utanför Fuerteventuras kust eller utforska naturen till fots?

Dag 9

Efter en sista frukost ombord checkar vi ut och lämnar fartyget i Las Palmas. I hamnen väntar vår buss som tar oss med till flygplatsen för hemresa till nordligare breddgrader.

Det finns gott om tid att upptäcka Las Palmas och njuta av dess färgglada arkitektur. Foto: Kryssningar.se

Resefakta

Avresa: 23 november 2024
Hemresa: 1 december 2024
Pris: Från 23 995 kr i del av hytt

Allt detta ingår:

 • Direktflyg från Stockholm (andra avreseorter vid förfrågan) till Las Palmas inkl. incheckat bagage t o r
 • Transfer flygplats–hotell, hotell–fartyg, fartyg–flygplats
 • 1 natt på hotell AC Gran Canaria i Las Palmas inklusive frukost
 • 7 nätters kryssning med Mein Schiff 7 i vald hyttkategori
 • All Inclusive mat & dryck under hela kryssningen
 • Dricks till personalen ombord
 • Underhållning och show ombord
 • Aktiviteter och gym
 • Hamnavgifter och skatter
 • Färdledare från Kryssningar.se
 • Representant från Hemmets Journal/Icakuriren (vid minst 25 deltagare)
 • Lagstadgad resegaranti

Tillägg/person:

Hytt med fönster: 1500 kr
Hytt med balkong: 4500 kr
Enkelhyttstillägg: 13 500 kr
Avbeställningsskydd: 7,3% av resans pris

Så här bokar du: Mejla till info@kryssningar.se eller ring 0700–34 00 00.

Vi reserverar oss för eventuella program-, pris- och tidtabellsändringar utanför vår kontroll.

Ett samarbete mellan Kryssningar.se och Hemmets Journal/Icakuriren

Scroll to Top