Du behöver
-
4 portioner
- 800 g delikatesspotatis
- 2 rödlökar
- 1 knippe morötter
- 2 msk olivolja
- salt, peppar
- 500 g kassler
- 2 förkokta majskolvar
- 150 g haricots verts
- persilja Grön sås
- 2 dl crème fraiche
- ½ dl basilikablad
- ½ dl persilja
- 1 vitlöksklyfta Ugn: 225°
Gör så här
1
Skölj och dela potatisen i bitar. Skala och klyfta löken. Skala morötterna, dela dem på längden.
2
Blanda allt med olja, salt och peppar och bred ut på en plåt. Tillaga i ugn i 30 minuter.
3
Skiva kasslern och lägg på den, majskolvarna i bitar och haricots verts. Baka i ugnen i 10 minuter till.
4
Grön sås: Mixa crème fraiche, basilika och persilja till en tjock, grön sås. Skala och riv i vitlöken, smaka av med salt och peppar.
5
Servera såsen till och strö persilja över kasslern.