Du behöver
- 0.5 gram saffran
- 1 matskedar kokande vatten
- 250 gram rumsvarmt smör
- 1.25 deciliter strösocker
- 5 deciliter vetemjöl
- 2 teskedar vaniljsocker
- 1 teskedar bakpulver Fyllning
- 1 deciliter nutella Ugn: 175°
Gör så här
1
Låt saffranet dra i vattnet i 20 minuter. Vispa smör och socker pösigt. Tillsätt saffran, mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Arbeta ihop till en deg.
2
Rulla ut degen till 1 längd. Dela den i 24 bitar. Rulla till bollar och lägg i minimuffinsformar.
3
Fyllning: Doppa citruspressen i mjöl och tryck ner i varje boll, eller gör en fördjupning med änden på en träslev. Fördela nutellan i hålen.
4
Grädda strax under ugnens mitt i 20 minuter.