Du behöver
- 2 st kiwifrukter
 - 2 st sharonfrukter
 - 1 st mogen papaya
 - 20 st vindruvor
 - 4 st färska fikon
 - 5 msk mandelspån
 - 2 msk pumpakärnor
 - 3 msk rörsocker
 - 1 tsk vaniljsocker
 
Servera med
                                                                vaniljglass
                                                                kanel 
Ugn: 225°
Gör så här
1
Skär kiwi, sharonfrukt och papaya i klyftor. Dela och kärna ur druvorna. Halvera fikonen.
2
Fördela frukten i 4 smorda ugnsfasta portionsformar. Strö på mandelspån och pumpakärnor. Blanda rörsocker och vaniljsocker och strö över.
3
Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter.
4
Servera med kanelpudrad vaniljglass.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






