Du behöver
- 500 g kycklingbröstfilé
- 1 st stor gul paprika
- 2 msk limesaft
- 2 msk olja
- 0.5 st finhackad röd chili
- 2 tsk torkad oregano
- 1 tsk spiskummin
- salt
- peppar
Sallad
250 g spetskål
1 st knippe rädisor
1 st äpple
2 st avokador
Dressing
2 msk olivolja
2 msk limesaft
1 tsk socker
1 tsk dijonsenap
Gör så här
Skär köttet i 2×2 cm stora tärningar. Rensa och skär paprikan i stora bitar. Sätt kött och paprika på spett. Pensla med limesaft, olja, chili, oregano, spiskummin, salt och peppar.
Lägg spetten på bakpappersklädd plåt och stek i mitten av ugnen i 225° i ca 20 min. Servera med en sallad på spetskål, rädisor, äpple. avokador och dressing.