Du behöver
- 800 g potatis
 - 600 g vit fiskfilé
 - 0.5 tsk salt
 - 2 krm nymalen svartpeppar
 - 1 st fänkål
 - liten gul lök
 - 0.5 g saffran
 - 1 msk olivolja
 - 1 dl torrt vitt vin
 - 2 dl grädde
 - 1 dl vatten
 - 0.5 st fiskbuljongtärning
 - 250 g körsbärstomater
 
Gör så här
1
Sätt ugnen på 175 grader. Skala och koka potatisen i saltat vatten. Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra.
2
Fräs fänkål, lök och saffran i olja tills löken är mjuk utan att få färg. Häll på vin, grädde och vatten. Smula ner buljongtärningen och låt puttra några minuter.
3
Häll såsen över fisken och lägg tomaterna ovanpå. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Servera med kokt eller pressad potatis.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






