Du behöver
- 500 g entrecôte
 - smör
 - 2 st vitlöksklyftor
 - 1 tsk senapsfrön
 - 1 tsk hel spiskummin
 - 1 tsk malen gurkmeja
 - 1 tsk salt
 - 1 tsk chilipulver
 - 1 msk malen koriander
 
Lime-raita
                                                              2 dl turkisk yoghurt
                                                              1 msk hackad mynta
                                                                rivet limeskal
                                                              2 krm salt
                                                              1 msk flytande honung
                                    
Gör så här
Blanda alla ingredienser till raitan och ställ kallt. Skär köttet i strimlor. Skala och skiva vitlöken. Rosta senapsfrön och spiskummin i en torr, het stekpanna. Ta upp det. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg i lök och alla kryddor. Låt fräsa någon min. Servera köttet med raitan och frästa grönsaker.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






