Du behöver

  • sötpotatisar
  • rödlökar
  • 3 msk smör att steka i
  • 1 tsk salt
  • 2 krm chiliflakes
  • 2,5 l Löst packade spenatblad
  • 1 krm kanel
  • 150 g fetaost

Gör så här

1

Picka några hål i skalet på potatisen med en potatissticka eller tandpetare.

2

Baka potatisen cirka 75 minuter i 200 grader tills den är mjuk hela vägen igenom (det kan också gå fortare beroende på storlek).

3

Dela löken på mitten och skär den sen i tunna skivor. Stek löken i smör på låg värme cirka 10 minuter, så den är helt mjuk och börjar karamelliseras.

4

Tillsätt, salt, chili och kanel och rör om. Tillsätt spenaten och ta av pannan från värmen. Låt stå i 5 minuter så att spenaten sjunker ihop.

5

Kryssa potatisarna och fyll dem med spenatlöken och fetaost.