Du behöver
- 1 st finhackad gul lök
 - 2 st pressade vitlöksklyftor
 - 2 msk tomatpuré
 - 1 msk curry
 - 2 msk olja
 - 300 g fint tärnad sötpotatis
 - 1 burk kikärtor
 - 1 st strimlad röd paprika
 - 7 dl vatten
 - grönsaksbuljongtärning
 - 1 msk vitvinsvinäger
 - 1 tsk salt
 
Till servering
                                                              3 dl bulgur
                                                                färsk koriander
                                                              2 dl matyoghurt
                                    
Gör så här
1
Koka bulguren enligt anvisningen på förpackningen.
2
Stek lök, vitlök, tomatpuré och curry i olja i en rymlig gryta eller kastrull 3–4 min.
3
Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka 15 minuter, rör om då och då. Toppa grytan med koriander och servera med bulgur och en klick yoghurt.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






