Du behöver
- 225 g smör
- 4 dl strösocker
- 2,25 dl kakao
- 2 tsk vaniljsocker
- 2 st ägg
- 1,5 dl vetemjöl
- 30 st marshmallows stora
Frosting:
100 g färskost
50 g smör
4 dl florsocker rumsvarmt
2,5 msk mjölk
Garnering:
ögon eller smält, mörk choklad
Gör så här
Smält smöret i en stor kastrull. Ta den av värmen och rör i socker, kakao och vaniljsocker. Rör i ett ägg i taget och sedan mjöl.
Häll smeten i en form, 23×23 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda i 25 minuter. Låt kakan svalna.
Skär brownien i rutor. Sätt en marshmallow på varje bit.
Vispa ihop färskost, smör, florsocker och mjölk till en rinnig frosting. Häll den försiktigt över marshmallowsen och låt den stelna.
Sätt fast ögon på kakorna eller gör ögon med smält choklad.
Låt gärna barnen vara med och dekorera sina egna brownies.