Du behöver
- 125 g kesella
 - 1 dl turkisk yoghurt
 - 1 msk dijonsenap
 - 0.5 tsk nystötta rosépepparkorn
 - 4 msk finhackad purjolök
 - 2 msk hackad dill
 - 2 st nektariner
 - 10 cm gurka
 - salt
 - nymald peppar
 
Servera med
kallskuret kött t ex kalkonpastrami, rökt eller kokt skinka nykokt färskpotatis
Gör så här
1
Rör ihop kesella, yoghurt, senap, rosépeppar, purjolök och dill.
2
Skär nektarinerna i små tärningar. Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnorna. Skär gurkköttet i små tärningar.
3
Vänd ner frukttärningar och gurka i såsen. Smaka av med salt och peppar.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            







                            
                            
                            
                            
                            
                            
Nektarinernas sötma och friskhet passar väldigt bra tillsammans med kalkon eller skinka.