Kycklinggryta med pasta

Du behöver 2 st kycklingfiléer 2 msk matfett 4 st salladslökar 6 st champinjoner 1 dl mild tacosås 1 dl crème fraîche valfri fetthalt 1...

Du behöver

  • 2 st kycklingfiléer
  • 2 msk matfett
  • 4 st salladslökar
  • 6 st champinjoner
  • 1 dl mild tacosås
  • 1 dl crème fraîche valfri fetthalt
  • 1 msk kycklingfond
  • salt och peppar
  • 0.5 st röd paprika
  • 0.5 st gul paprika

Servera med:

kokt pasta t ex Cotelli grande
sallad

Gör så här

1

Skär filéerna i skivor som är 1 cm breda  och bryn dem på båda sidor i en stekpanna med matfett. Tillsätt skivad salladslök och svamp i bitar och fräs ett par minuter.

2

Tillsätt tacosås, crème fraiche och fond och låt puttra under lock, 5 minuter. Salta och peppra. Rör ner skivad röd och gul paprika. Låt allt bli varmt.  Servera med kokt pasta och sallad.

Scroll to Top