Du behöver
- 300 g pasta t ex pastaskruvar
- 200 g bladspenat
- 1 msk smör
- 1 st grillad kyckling
- 140 g tärnad bacon
- 3 dl crème fraîche
- 1.5 dl riven ost
- 1 dl hackad persilja
- 1 st vitlöksklyfta
- 2 msk senap
- salt och peppar
Servera med:
sallad
Ugn: 225°
Gör så här
1
Koka pastan och låt den rinna av.
2
Fräs spenaten i en kastrull med smör tills vätskan kokat in.
3
Rensa och skär kycklingen i bitar. Fräs baconet tills det är nästan knaprigt och låt det rinna av på hushållspapper.
4
Blanda crème fraiche, ost, persilja, riven vitlök och senap i en stor skål. Blanda i pasta, spenat, kyckling och bacon. Salta och peppra. Häll över i en smord ugnsform och gratinera i 20 minuter. Servera med sallad.