Du behöver
- 250 g äggnudlar
- 400 g kassler
- 2 msk rapsolja
- 0.75 dl teriyakisås
- 1 st spetskålshuvud
- 250 g broccoli
- 2 st röda paprikor
- 2 msk olivolja
- salt peppar
Garnera med:
persilja
Gör så här
1
Lägg nudlarna i en skål och fyll på med så mycket kallt vatten att det täcker nudlarna. Låt dra, ca 20 minuter. Låt rinna av i en sil.
2
Skär kasslern i 1 cm tjocka skivor och dela skivorna. Stek kasslern i en stekpanna med olja, ca 1 minut per sida. Pensla skivorna med 2 msk teriyakisås.
3
Ansa dela, och skär kålen i trekantiga bitar. Skala och skiva broccolistjälken. Dela resten av broccolin i mindre buketter. Kärna ur och skär paprikorna i bitar.
4
Hetta upp en stekpanna med olja och woka broccoli, paprika och spetskål, ca 5 minuter. Salta, peppra och blanda ner nudlarna och resten av teriyakisåsen och låt nudlarna bli varma. Lägg i kasslerskivorna. Garnera med persilja.