Du behöver
- 6 dl kokosmjölk
- 0.5 dl kokosflingor
- 1.5 dl gelésocker
Citrussallad:
2 st apelsiner fileade
2 st blodapelsin
2 st lime fileade
0.5 st granatäpple
Servera med:
2 msk kokosflingor
Gör så här
1
Pensla formarna med olja och ställ in formarna i kylen.
2
Koka upp kokosmjölken. Rör ner kokos och gelésockret och koka upp. Låt sjuda ½ minut. Fördela i portionsformarna. Låt svalna.
3
Citrussallad: Skär citrusfrukterna i hinnfria klyftor. Använd vass kniv. Dela granatäpplet och banka ut kärnorna i en skål med hjälp av en träslev.
4
Stjälp upp pannacottan på en tallrik och garnera med citrusklyftorna och granatäppelkärnor. Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna och strö över.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows