Du behöver
- 200 g skinkschnitzel
- 1 msk flytande margarin + 1 msk
- 0.5 st gul lök
- 1 st morot
- spetskål ca 200 g
- 100 g edamebönor
- 1 msk soja
- 1 tsk ingefära riven
- salt peppar
Servera med:
nudlar eller ris
fullkornsbröd
Gör så här
1
Strimla köttet och stek det i 1 msk flytande margarin, 2–3 minuter. Ta upp köttet och håll det varmt.
2
Skala och skiva löken tunt eller skär den i klyftor. Skala och skiva moroten eller skär den i stavar. Strimla kålen. Fräs lök, morot och spetskål i en stekpanna med 1 msk flytande margarin, 2–3 minuter.
3
Tillsätt edamebönor, soja, ingefära, salt och peppar, och låt det småkoka, 2–3 minuter. Tillsätt köttet och låt rätten bli varm. Servera med kokta nudlar eller kokt ris och ev bröd.